Tipphetked ⟩ Juventus mängis kaheväravalise edu maha, Ronaldo jäi kuivale

Postimees Sport
Copy

Jalgpalli Itaalia kõrgliigas leppis Torino Juventus võõral väljakul 3:3 viiki Sassuologa. 

Külalised alustasid matši väga hoogsalt, tosina minuti järel juhiti Danilo ja Gonzalo Higuaini väravatest 2:0. Avapoolaja keskel õnnestus võõrustajatel üks tagasi lüüa, täpne oli Filip Djuricic. 

Pärast poolajapausi nõelas Sassuolo teravalt. Kulus vaid üheksa minutit, kuniks Domenico Berardi ja Francesco Caputo tabamustest juhtima pääseti. Viimane sõna jäi aga Juventusele, lõppseisu vormistas Alex Sandro 64. minutil.

Muide, see oli esimene kord pärast 1. detsembrit ja 18 järjestikust matši, kus Cristiano Ronaldo ei löönud väravat ja/või andnud resultatiivset söötu. 

Kuigi Juventus pole viimasest kolmest kohtumisest võitnud ainsatki, püsitakse kindlalt tiitlikursil. Viis vooru enne meistrivõistluste lõppu on edu lähima jälitaja Atalanta ees seitse silma. 

Mäng tervikuna järelvaadatav:

Standings provided by SofaScore LiveScore

Enne mängu

Juventuse jaoks on üheksanda järjestikuse tiitli võitmine ülisuure tõenäosusega vaid vormistamise küsimus, sest ühe vähempeetud mängu juures edestatakse lähimat jälitajat Atalantat kuue punktiga.

Tõsi, kui Juventus pole viimases kahes matšis võidurõõmu tundnud (2:4 kaotus AC Milanile ja 2:2 viik Atalantaga), siis Sassuolo arvel on neli järjestikust võitu. Nad unistavad Euroopa liigasse pääsemisest, kuid selleks on vaja võiduseeriat jätkata.

Enamasti on Sassuolo oma suurepärase seeria jooksul kohtunud tabelis endast tagapool asuvate klubidega, samas on säru tehtud neljandat positsiooni hoidvale Rooma Laziole, kes on küll tõele au andes kaotanud kolm viimast matši.

Sassuolo ja Juventuse peale on mängijatest kõige paremas hoos jalgpallimaailma superstaar Cristiano Ronaldo, kes on eelmise kuue matšiga löönud suisa seitse väravat, ehkki pahatihti on ta skoorinud 11-meetri karistuslöögiga. Muidugi, ka penalteid on vaja sisse lüüa ja see pole mingi häbiasi.

Tänu tabamustele on Ronaldo jõudsalt võtnud kursi Serie A parima väravaküti tiitli suunas, kuid Lazio kesktormajal Ciro Immobilel on veel üks tabamus enam. Kuna Lazio ja Immobile on aga olnud kehvas hoos, tundub, et portugallase võimalus auhind endale haarata on igati hea!

P/m tähendab ühe mängu kohta.
P/m tähendab ühe mängu kohta. Foto: Sofascore
 
 
 
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles