Tipphetked ⟩ Hambutu Cagliari sai kindla kaotuse, Klavan mängu ei pääsenud

Postimees Sport
Copy

Jalgpalli Itaalia kõrgliigas sõitis Ragnar Klavani leivaisa Sampdoriale, kus tuli vastu võtta kindel 3:0 kaotus.

Sampdoria asus Manolo Gabbiadini väravast juba kaheksandal minutil mängu juhtima. 40. minutil duubeldas Federico Bonazzoli suurepärase kauglöögiga Sampdoria edu.

23-aastase Bonazzoli tegi head mängu ja lõi 53. minutil suurepärase akrobaatilise löögiga seisuks 3:0. Tegu oli väravaga, mille üle oleks isegi Zlatan Ibrahimovic uhke olnud.

Kuigi Cagliaril oli mitmeid võimalusi pall väravasse saata, ei suudetud ühtegi ära kasutada ja jäädi nulli peale. Kusjuures viimasest viiest mängust on Sardiinia klubi suutnud võrku sahistada vaid kahel korral.

Kahel viimasel mängul algkoosseisu kuulunud Ragnar Klavan täna väljakule ei pääsenud.

Enne mängu:

Cagliarit on viimasel ajal olnud raske üle mängida, sest viimasest viiest kohtumisest on kaotatud vaid üks. Tõsi, võidetud on samuti üks matš ning viigimängude hulgas on kaks 0:0 tulemust.

Sel hooajal vigastustega kimpus olnud 34-aastane Klavan on viimases kahes kohtumises kuulunud algkoosseisu ning saanud kirja 90 minutit. Seega pole põhjust arvata, miks ei peaks eestlane tänagi murule jooksma.

Kuigi liigatabelis on Sampdoria Cagliarist tagapool, räägib viimase aja vorm selgelt nende kasuks. Viimasest neljast kohtumisest on Sampdorial ette näidata kolm võitu, ehkki tõele au andes mängiti Itaalia kõrgliiga kehvikute vastu. Kui kohtuti teist kohta hoidva Atalantaga, saadi 0:2 kaotus.

Tõsi, statistika ütleb, et sel hooajal on Sampdoria suutnud koduväljakul alistada vaid ühe vastase, kes asub neist tabelist eespool. Järelejäänud kümnest matšist on kaotatud tervelt seitse.

Muide, Cagliari pole viimases kolmes kohtumises väravat kirja saanud. Loodetavasti hoitakse täna oma puur puhtana ning suudetakse Sampdoria võrku sahistada.

Itaalia kõrgliiga tabeliseis:

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kogu mäng järelvaadatavana:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles