VIDEO ja GALERII Lõuna-Eesti Postimehe auhind läks juubelikingiks

Copy

Kuigi Lõuna-Eesti Postimehe teise sünnipäeva puhul korraldatud loosikampaania peaauhind ehk Nedsaja Küla Bändi kontsert loositi välja juba eelmise aasta detsembris, realiseeriti auhind alles sel laupäeval.

20. detsembril uhke loosiauhinna võitnud Virge Mastik teadis juba auhinda vastu võites, et kingib selle edasi oma sõbrannale Tiia Kokmann-Konsapile, kellel tulemas 60 aasta juubel. Mastik otsustas auhinna edasi kinkida sellepärast, et tema enda järgmine juubel on alles mõne aja pärast.

Kui Mastik teatas Kokman-Konsapile, et kingib talle juubeliks bändi, arvas kingisaaja esmalt, et sõbranna teeb nalja. «Siis mõtlesin, et kui teised tulevad ümbrikuga, kuidas siis tema selle ansambli ümbrikusse pakib. Aga kokkuvõttes oli see tore üllatus,» nentis ta. «Tasub tellida Lõuna-Eesti Postimeest, et teidki sellised üllatused tabaks.»

Kokmann-Konsapi sünnipäev jäi märtsi, mil Eestis oli koroonaviiruse tõttu kehtestatud eriolukord. Seega pidaski naine oma juubelit hoopis 11. juulil, mis ei tähendanud, et pidu oleks edasi lükkamise pärast kehvem olnud. Ruusa kultuurimajja oli laupäeva õhtuks kogunenud üle 60 külalise ning tantsumuusikat mängiski Nedsaja Küla Bänd.

Peaauhind loositi välja kõikide Lõuna-Eesti Postimehe tellijate vahel, kes loosis osaleda soovisid. Kokku loositi ajalehe sünnipäeva puhul välja 20 torti ja Nedsaja Küla Bändi kontsert.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles