AKTIFOTOD 57-aastase näitleja Lisa Rinna võrratu figuur lõi fotograafi pahviks

Elu24
Copy
USA näitleja Lisa Rinna.
USA näitleja Lisa Rinna. Foto: Craig Hattori/imageSPACE/MPI/Scanpix

Seebisarjast «Melrose Place» tuntud USA näitleja ja telesaatejuht Lisa Rinna tähistas 11. juulil oma sünnipäeva. Rinna sai 57-aastaseks, kuid alles hiljuti tõestas näitleja sotsiaalmeedias, et ta on vaatamata vanusele suurepärases vormis!

Äsja 57-aastaseks saanud näitleja Lisa Rinna on pikalt kestnud karjääri kõrval aktiivseks muutunud ka sotsiaalmeedias. Instagramis on Rinna kogunud juba üle kahe miljoni fänni, kellega ta aktiivselt praktiliselt iga päev postitusi jagab.

Juunis jagas Rinna enda kontol kolme postitusega kuute pilti, mis olid tehtud päikeseprillide kampaania raames. Rinna aktifotode autor Greg Swales postitas fotod ka enda Instagrami kontole ning avaldas, et oli naisest ülimalt vaimustuses. Ühe postituse alla kirjutas fotograaf enda emotsioone fotosessiooni ajal: «Mu mõistus oli võrratu Lisa Rinna poolt minema puhutud.»

Lisaks sellele jagas Swales kiidusõnu ka teise postituse all: «Kas on üldse riideid vaja, kui ta keha selline välja näeb. Mu võrratu Lisa Rinna.» 

Rinna abikaasa Harry Hamlin, kellega naine on abielus olnud alates 1997. aastast, oli samuti fotodest vaimustuses. «See on minu tüdruk!!!!» kirjutas ta uhkelt ühe postituse alla ja lisas kaks südame emotikoni. 

Lisaks sellele kiitsid Rinnat taga tema kaks tütart, 22-aastane Delilah Belle ja 19-aastane Amelia Grey. Mõlemad tütred olid fotodest hämmingus ja tahtsid teada, millal ema need üldse tegi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles