Kuressaare suvepeo külaline ajas Shanoni solisti vihaseks (3)

Saarte Hääl
Copy
Shanoni solist Taavi Immato lõpetas hetkeks laulmise, kui keegi rahva seast lavale pudeli viskas.
Shanoni solist Taavi Immato lõpetas hetkeks laulmise, kui keegi rahva seast lavale pudeli viskas. Foto: Erakogu

Laupäeva õhtul Kuressaare lossihoovis toimunud suvepeol viskas üks noormees publikust veepudeliga laval esinenud Shanoni solisti.

Kuressaare Suvepeo avalöögi andis Pärnust pärit räppar AG, kellele järgnes hiphopansambel 5MIINUST. Kuigi publik ei olnud just kuigi vaimustuses ühe 5MIINUSE bändiliikme korduvatest viidetest asjaolule, et FC Kuressaare kaotas koduväljakul Tartu Tammeka vastu 2:4 seisuga, läks pidu hoogsalt edasi. Pärast Marju Läniku etteastet astus lavale kauaoodatud Shanon.

Rahvas nautis melu, muusikat ja kontserdimeeleolu, kuid kui Shanoni esinemine oli mõned minutid kestnud, katkestas solist Taavi Immato ühel hetkel laulmise ning lavale saabus küsitav vaikus. "Kes viskas?" küsis solist mikrofoni, kui keegi rahva seast oli midagi, tõenäoliselt veepudeli, lavale bändi poole heitnud.

"Kas sina seal?" osutas Taavi Immato rahva sekka. "Me võime ära ka minna," lisas ta käsi laiutades. Publik asus bändi toetama ning nõudis, et viskaja ise publikust lahkuks. Mehel palus publikust lahkuda ka bändi solist. Noormees siiski kontserdilt ei lahkunud.
Pärast mõneminutilist vahejuhtumit otsusas bänd laval jätkata ega lasknud ennast juhtunust häirida ning tõi kuulajateni väärt etteaste.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles