Suur pildigalerii ⟩ Virtsu maanteejooksul võidutsesid Kuleshov ja Piiroja

Märt Pilme
, reporter
Copy

Virtsu maanteejooksu võitsid meestest Aleksandr Kuleshov ja naistest Anu Piiroja.

Kümnekilomeetrisel distantsil finišeerus vihma ja tormi trotsides 51 sportlast: 36 meest ja 15 naist. Treeningpartneri esindaja Kuleshov sai võiduajaks 34.38. Piiroja oli üldarvestuses 17. ja läbis raja 41.17ga. Viiel kilomeetril sai aja kirja 11 noort.

Tulemused leiate SIIT.

Virtsus korraldati merepäevade aegu maanteejooksu teist korda ja võistluste korraldaja Jaanus Getreu jäi mõõduvõtuga rahule. “Kuigi uneaega jäi muretsemise tõttu väheks, sest torm, vihm ja tuul panid kartma halvimat,” märkis korraldaja. “Kõik siiski sujus ja saime jooksu väga suurest tormist hoolimata tehtud.”

Selle aasta rada oli mullusest raskem. Seda tehti teadlikult, sest sportlasi sooviti viia Virtsu loodusesse ja ainulaadsesse paika, nagu seda on Puhtu. “Rajameister ja teine korraldaja Aare Kesamaa oli raja väga hästi valmis mõelnud. Oleme väga uhked, et rajal olid tippjooksjad, sama uhked oleme kõigi startijate üle. Noori oli samuti piisavalt,” rääkis korraldaja.

Ürituse teine eesmärk oli avaldada toetust Virtsu koolile, mida ähvardab kinnipanek. Korjati allkirju kooli sulgemisplaani vastu ning jooksjad ja pealtvaatajad andsid petitsioonile täpselt 100 allkirja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles