Kriisiaja ootamatu kõrvaltoime: tekkinud on hulk uusi erootikakirjanikke

Copy
Pandeemia annab inspiratsiooni erootiliseks kirjanduseks.
Pandeemia annab inspiratsiooni erootiliseks kirjanduseks. Foto: Shutterstock

Märtsi keskpaigas märkasid suurima erootilise kirjanduse veebilehe Literotica moderaatorid, et iga päev lisandub lehele seksilugusid, mis on seotud viirustega. Tundub, et üleilmne kriis ja kodus püsimise kohustus on andnud hea loomingulise võimaluse inimestele, keda huvitab just erootiline kirjandus.

Kuna kevadel hakati koroonaviirusega seotud erootikat agaralt kirjutama ja Amazoni tekkis järsult suur hulk uusi isekirjastatud erootilisi romaane, korraldas Literotica võistluse «Love the One(s) You’re With», millest võttis osa üle saja autori. Võistlusel osalejatel oli raske ülesanne siduda üleilmne surmav pandeemia romantikaga, edastab The Guardian.

«Ma ei usu, et pandeemias iseenesest oleks otseselt midagi seksikat, aga aga igasugune ekstreemne olukord tekitab põnevaid kogemusi, mida saab seksuaalsuse mõttes avastada,» selgitas Ian Snow, üks võistlusel osalenud autoritest. «Kui sinna veel lisada isolatsioon, igavus ja puhas füüsiline vajadus, siis on sul retsept mõneks päris kuumaks looks.»

Võistlusel tõusis esile kolm peamist teemat: ootamatud karantiinipartnerid, mille puhul anduvad teineteisele toanaabrid või sõbrad; isolatsioonivuajerism, kus piilutakse kedagi kas aknast või veebikaamerast; karantiinikeelust üleastujad, kes saavad reegleid eirates kirehoos kokku.

Võistluse võitis romantiline lugu kahest naabrist, kes üksinduses teineteist leidsid. Samuti olid ülejäänud kõrgemalt hinnatud lood pigem romantilised lood sõpradest või naabritest, mitte rajudest orgiatest või meditsiiniga seotud üksikasjadest. See näitab, et raskel ajal ihkavad inimesed ikka lihtsaid asju, sõbralikku suhtlust ja lähedust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles