Kiviõli staadion jääb suvel muruta

Gerli Romanovitš
, ajakirjanik
Copy
Kiviõli kunstmurukattega jalgpallistaadioni põhi sai valmis juba mullu, aga nii hilja, et muru sellele enam paigaldada ei saanud. Nüüd on muru paigaldamise hanke võitnud ettevõte kadunud ning leping lõpetati.
Kiviõli kunstmurukattega jalgpallistaadioni põhi sai valmis juba mullu, aga nii hilja, et muru sellele enam paigaldada ei saanud. Nüüd on muru paigaldamise hanke võitnud ettevõte kadunud ning leping lõpetati. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Mullu Kiviõli staadioni kunstmuru rentimise hanke võitnud ettevõte pole oodatud muru kohale toonud, mistõttu omavalitsus tühistas lepingu ning nõuab firmalt 16 000eurose ettemaksu ja 8000eurose leppetrahvi tasumist. 

Eelmisel aastal korraldas Lüganuse vald Kiviõli kunstmurustaadioni muru rentimiseks välja hanke, mille võitis AS Advanced Sports Installations Europe (ASIE). Novembris sõlmitud lepingu kohaselt oleks pidanud ettevõte tarnima ja paigaldama kunstmuru selle aasta 10. juuniks. Kuu aega hiljem pole muru ning vallavalitsusele pole jõudnud ka teadet selle kohta, miks tarne on viibinud. 

Sellest tulenevalt otsustas vallavalitsus 1. juulil lepingu lõpetada ning palus tagastada renditasu summas 15 960 eurot. Summa tagastamise tähtaeg on 10. juuli ning lisaks nõutakse ettevõttelt 20päevase viivituse eest leppetrahvi summas 7890 eurot. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles