Helme hinnangul kisuvad rahvustüli hoopis keskerakondlased (37)

Elo Mõttus-Leppik
Copy
EKRE juht Martin Helme käis eile Postimehe otsesaates.
EKRE juht Martin Helme käis eile Postimehe otsesaates. Foto: Tairo Lutter

Värskelt EKRE esimeheks valitud Martin Helme tunnistas Postimehe otse-eetris, et nad tegid koalitsioonipartnereid solvates kongressil poliitilist sõud. Helme lubas luua oma Fox Newsi ehk EKRE telekanali.

Mida ütles teie abikaasa ja viie lapse ema, kui teatasite, et teist saab uus EKRE esimees, mis tähendab enam kui 24 tundi tööd ööpäevas?

Abikaasa oli üks esimesi muidugi, kes kuulis, et selline plaan on. Rahulikult võtab, eks oma rada tuleb käia ja see, mis on saatus, on saatus. Tema on minu selja taga.

Valitsuse otsus avada piirid kolmandate riikide kodanikele tähendab, et paarisaja siin viibiva ukrainlase asemel lasete nüüd neid sisse tuhandeid.

Ei tea, palju neid täpselt tulema hakkab, aga päris piire lahti ei tee – see on oluline ära õiendada. Läheme tagasi selle välistööjõurežiimi juurde, mis oli enne koroonat. Politsei hakkab kontrollima, et neid ei pandaks tööle karantiiniajal ja kui seda rikutakse, siis sellel tööandjal kaob üldse ära võimalus töötajaid Eestisse väljastpoolt tuua ja karistused on karmid.

Kommentaarid (37)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles