VIDEOTERVITUS ⟩ Suvekontsertidele annavad vägeva hoo sisse 2 Quick Start, nublu ja Karl-Erik Taukar

Elu24
Copy
Pearu Paulus, 2 Quick Start solist
Pearu Paulus, 2 Quick Start solist Foto: Konstantin Sednev

Kestva suve esimesed suvekontserdid on kohe-kohe algamas! Kolmel järjestikusel õhtul, 2.–4. juulil, astuvad Tallinna lauluväljaku lavale 2 Quick Start, nublu ja Karl-Erik Taukar.

Pärast pikka pausi on artistidel võimalik päris kontserdiformaadi juurde naasta ja kohtuda publikuga silmast silma, mis tõotab tulla igati põnev ja kauaoodatud kogemus nii publikule kui muusikutele.

Neljapäeval, 2. juulil astub avakontserdiga üles 2 Quick Start ning reedel, 3. juulil, nublu, kes pole kumbki sel aastal veel ühtegi avalikku kontserti andnud. Laupäeval, 4. juulil, esitab armastatud lugusid Karl-Erik Taukar.

«Oleme energiast tulvil ja täis tahtmist anda teile üks väga hea kontsert,» teatas 2 Quick Start solist Pearu Paulus videotervituses.

Selleks, et kontserdielamus oleks turvaline, eraldatakse laulukaare all külalistele 2+2 reeglitele vastavad kohad. Pileteid müüakse igale kontserdile vaid 1000, mis tagab igale külastajale väga hea vaatega istekoha otse lava ees.

Külalistele on tehtud avalikud punktid desinfitseerimisvahendite kasutamiseks, kuid korraldajad panevad südamele, et haigustunnuste puhul jääksid külastajad koju.

Tallinna lauluväljakul toimuvate suvekontsertide piiratud kogus pileteid on müügil Piletilevi ja Ticketer keskkonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles