Tipphetked ⟩ Ronaldo ja kompanjonide imekaunid tabamused aitasid Juventuse võiduni

Postimees Sport
Copy

Itaalia jalgpallihiiul Torino Juventusel ei tekkinud Serie A 29. voorus probleemi Genoa meeskonna alistamisega. Võõrsilt võeti kindel 3:1 võit.

Kuigi esimesel poolajal ei suutnud valitsev meister skoori teha, korraldati teisel poolajal ilusate väravatega võimas tulevärk. Otsa tegi lahti Paulo Dybala, kes 50. minutil kahest Genoa kaitsemängijast möödas triblas ning saatis palli maad mööda taha posti. 

Kuus minutit hiljem õnnestus nahkkera Mattia Perini selja taha toimetada ka 35-aastasel Cristiano Ronaldol, kes Genoa pallikaotuse järel vastaste värava poole tormas ning palli kaugelt karistusala tagant värvavavõrku virutas.

Sellega aga Juventuse ilusad väravad ei piirdunud, sest vahetusest sekkunud Douglas Costal oli samuti oma sõna öelda. Brasiillane keerutas 73. minutil palli kõrge kaarega ristnurka.

3:0 eduseisus muutus Juventus aga hooletuks ning Genoa sai oma auvärava kirja. Esmalt ei suutnud Juventuse kaitsjad palli karistusalast minema lüüa, mistõttu sai Andrea Pinamonti palli paarilt meetrilt väravasse saata. Nurk oli küll terav, kuid tugev löök etteposti ei jätnud Wojciech Szczesnyle võimalust.

Mäng tervikuna järelvaadatav:

Sofascore.com'i hinnang Cristiano Ronaldo mängule:

Sofascore.com'i hinnang Cristiano Ronaldo mängule.
Sofascore.com'i hinnang Cristiano Ronaldo mängule. Foto: Sofascore.com

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles