KULLAFOND ⟩ 16 võimsat ja mõnusat Eesti artistide kontserti, mis toovad jätkupäeva suuri tundeid

Kanal 2
Copy
Foto on illustreeriv
Foto on illustreeriv Foto: Jelena Rudi

Kanal 2 arhiivist leiab hulgaliselt Eesti armastatud muusikute kontsertsalvestisi läbi viimase aastakümne, mis toovad tänasesse jätkupäeva mõnusalt sooje emotsioone.

«Anne Veski juubelikontsert: Ma tänan teid» (2017)

Anne Veski suur juubelikontsert, kus külalistena löövad kaasa Jüri Pootsmann ja Koit Toome. Kõlavad Anne hitid läbi tema pika ja särava lavakarjääri. See kontsert on juubilari tänuavaldus kõigile tema loomingu tulistele austajatele!

«Elmar Live - Uudo Sepp» (2019) 

Eesti sai 2018. aastal uue superstaari – Saaremaa poiss Uudo Sepp võitis noorte südamed ja alustas oma muusikukarjääri. Kanal 2 toob televaatajateni Uudo Sepa debüütalbumi «Sinule» kontsertsalvestuse. Laval on Uudo Sepp Bänd, mis toob teie ette debüütalbumi täies pikkuses.

«Koit Toome – 20 aastat laval» (2015)

Koit Toome tähistas 2015. aastal suure kontserdiga oma 20. lava-aasta täitumist. Kõlasid Koidu hitid läbi aastakümnete ja külalisesinejatena lõid kaasa Maarja-Liis Ilus, Sarah, Getter Jaani ja Jaanus Saks.

«Ivo Linna 65 juubeligala» (2014)

Ivo Linna 65. sünnipäevale pühendatud suurkontsert Tallinna lauluväljakul. Lisaks Iffile endale astusid üles Ott Lepland, Evelin Võigemast, Maarja-Liis Ilus, Hele Kõrve ja sünnipäevalapse poeg Robert Linna. Spetsiaalselt selleks kontserdiks valmisid uued seaded paljudele Iffi hittidele ning kõlasid ka «Kaelakee hääl» ja Alo Mattiiseni isamaalised laulud. Esinejaid saatis 12-liikmeline ansambel Grand Hotel.

«Jaan Tätte sünnipäevapiknik» (2014)

Jaan Tätte suvine superkontsert, millega ta tähistas oma 50. juubelit. Sünnipäevapiknik «Peatus» ei olnud ka selles mõttes tavaline kontsert, et Jaan tuli oma laulude ja muhedate juttudega publiku sekka ja meeleolu oli äärmiselt kodune ning sõbralik.

«Kihnu Virve tänukontsert» (2014)

Juubilar Kihnu Virve tegi kokkuvõtte elatud elust ja tänas teda tuliselt armastavat publikut unustamatu kontsertiga Käsmus. Koos Virvega astusid lavale Marko Matvere, Järsumäe pereansambel, Kukerpillid, Untsakad ja Olavi Kõrre. Lisaks laulmisele aeti ka muhedat juttu ja tehti vastastikku tublisti nalja!

«Tõnis Mägi suurkontsert» (2019)

Elav legend, laulja ja helilooja Tõnis Mägi juubelikontsert parimate lauludega läbi aegade. Laval Tõnis Mägi, Jarek Kasar, Riho Sibul, Vaiko Eplik, Estraadiraadio ja Riivo Jõgi orkester.

«Tõnis Mägi ja Ivo Linna 100» (2016)

Juba 50 aastat on möödas hetkest, mil Tõnis Mägi ja Ivo Linna esmakordselt lavale astusid, nii et kahe peale kokku on nad meid oma muusikaga vaimustanud juba 100 aastat! Meeletut publikumenu nautinud kontserdil esitavad Mäks ja Iff oma suurimaid hitte läbi kõigi nende aastakümnete. Kuuleme laule ja jutte, mis neid kõige enam iseloomustavad.

«Laula mu laulu suvetuur» (2018)

Publikurekordeid löönud kontserttuur tõi taas kokku Eesti parimad artistid. Sel korral astusid lavale juba saates üllatavate uusversioonidega kõiki rabanud Karl-Erik Taukar, Genka, Lenna, Tanel Padar, Tõnis Mägi ja Ines, külalistena astusid üles Anne Veski ja Liis Lemsalu. Emotsioonideküllast muusikaõhtut juhtis Juss Haasma.

«Marko Matvere juubelikontsert – 50 ringi» (2018)

Marko on meie hinges Hamleti, musketäri, meremehe ja mitmete teiste armastatud tegelastena. Oma 50ndat juubelit tähistas Marko sel suvel juubelituuriga ja keda muud kaasata kui mitte Jaan Tättet ja Liisi Koiksonit. Laval on lisaks veel Väikeste Lõõtspillide Ühing ja Ooper-Kvartett. Esitamisele tulid Marko läbi aastate parimad palad ja südamelähedaseimad viisid. Romantiline kontsert andis ülevaate juubilari senisest lavateest ja elukogemustest läbi muusika.

«Meie Mees ja Bläck Rokit» (2010)

Eesti meelelahutuse alustalad, Peeter Oja ehk Bläck Rokit ja legendaarne Meie Mees kütavad kuumaks isegi kõige unisema peo.

«Punklaulupidu 2015: Aju puudutus»

Punklaulupidu Rakveres tõi kokku laulukoore üle terve Eesti. Tuhandete esinejate ja kaasaelajate esituses kõlasid kõige vägevamad hitid läbi aegade, nii meilt kui ka laiast maailmast. Eesti rahvas tõestas taas, et oleme tõepoolest laulurahvas ja oskame muusikast siiralt rõõmu tunda!

«Smilers 20» (2013)

Hendrik Sal-Saller ning Eesti roki legend Smilers tähistasid 20 aastat lavalaudadel.

«Stig Rästa kontsert» (2019)

Läinud suvel tuuritasid mööda Eesti kauneid paiku Eurolaulikud Victor Crone ja Stig Rästa. Kanal 2 vaatajatel avaneb erakordne võimalus saada osa sellest suurepärasest akustilisest kontserdist, mis on salvestatud Tallinnas, Kultuurikatla PADA hoovis.

«Tanel Padar & The Sun – Ma näen sind» (2015)

Õllesummeril andis suure show Tanel Padar & The Sun laiendatud koosseisus ja tehniliste erilahendustega. Esitamisele tulid nii populaarse rokkbändi suured hitid kui ka uued lood viimaselt plaadilt.

«Viis isamaalist laulu» (2018)

Tartu laululaval toimus Ivo Linna eestvedamisel suurejooneline kontsert, et tähistada 30 aasta möödumist Alo Mattiiseni, Jüri Leesmendi ja Henno Käo «Viie isamaalise laulu» esmaesitusest sealsamas paigas 1988. aastal. Tartu laululavale paigaldati selle kontserdi eel ka samasisuline mälestustahvel. Sellel märgilisel suurkontserdil astusid lavale Ivo Linna, Tõnis Mägi, Kare Kauks, Reet Linna, Henry Laks, Karl Madis, Toomas Lunge, Jaan Elgula, Hardi Volmer ja paljud teised. Nooremast generatsioonist olid laval Ott Lepland, Dagmar Oja ja Kaire Vilgats. Lauljaid saatis Antti Kammiste poolt spetsiaalselt selleks kontserdiks kokku pandud bänd.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles