VAATA TASUTA ⟩ 10 kirgi kütvat komöödiat ja draamat, mis panevad südame kiiremini lööma

Kanal 2
Copy
«Voodielu eripärad» (The Little Death, Austraalia 2014)
«Voodielu eripärad» (The Little Death, Austraalia 2014) Foto: IMDB

VeebiTV filmiriiulilt leiab pidevalt uueneva valiku vaatamist igale maitsele ja vanusele. Siin on 10 filmi komöödia ja romantika sõpradele.

«Carrie Pilby»

Nähtav veel: 8 päeva 

Romantiline komöödia. Carrie Pilby (Bel Powley) on 19-aastane geenius, kes on aasta eest Harvardi lõpetanuna oma vaimselt arengult eakaaslastest kaugel ees. Sellele vaatamata on Carrie keset New Yorki isoleeritud, sõpradeta, armastuseta ja tööta. Selleks, et Carrie kestast välja meelitada, koostab tema psühhiaater nimekirja ülesannetest, mille tüdruk järgneva viie nädala jooksul täitma peab. Eesmärkidele orienteeritud imelaps tormab talle omase innukusega nimekirja kallale. Pikkamööda inimesi tundma õppides hakkab Carrie aru saama, et kõik inimesed on unikaalsed ja harjumatutele olukordadele tuleb anda võimalus.

«Immigrant»

Nähtav veel: 8 päeva

Romantiline draama. Aastal 1921 saabub poolatar Ewa Cybulska koos oma õe Magdaga parema elu lootuses Ameerikasse. New Yorki jõudes ootab aga õdesid ees paras kaos, kuna Magda satub tuberkuloosikahtlusega karantiini ning Ewa tahetakse riigist välja saata. Ewa peab leidma endale peavarju ja üksi hakkama saama suurlinna tulede all. Kohtudes sarmika Brunoga (Joaquin Phoenix) tundub korraks lootusekiir juba paistmas, kuid mees meelitab naise kavalalt bordelli tööle. Lõbumajas kohtub ta ka teise saatusliku mehega, kes armub Ewasse ning soovib ta päästa sellest liiderlikust maailmast. Tekib omamoodi veider armukolmnurk, mis ähvardab nende kõigi elu hävitada. Film ei sobi alaealistele.

«Voodielu eripärad»

Nähtav veel: 23 päeva

Vaimukas komöödiafilm seksist, suhetest, armastusest ja kõige sellega seonduvatest tabudest. Miks on meie vajadused ja ihad nii erinevad ja kuidas pealtnäha traagilistes olukordades huumorit leida?

«Seksiravi»

Nähtav veel: 23 päeva

Romantiline komöödia. Adam (Mark Ruffalo) on saavutanud just 5-aastase eesmärgi oma seksisõltuvuse tugigrupis ja seda oma sponsori Mike (Tim Robbins) abiga. Uustulnuk Neil (Josh Gad) soovib Adamit oma mentoriks, kuid ta jätkab kõikjal naiste piiramist. Adam kohtab imelist Phoebe't (Gwyneth Paltrow), kellel on sõltuvustest oma kriitiline arvamus. Ajal mil Adam seilab romantikalainetel, jageleb Mike oma koju naasenud narkosõltlasest pojaga ja Neilil tekib ühe naisega oma seksisõltlaste grupist uutmoodi sõprus. Film ei sobi alaealistele.

«Veerey pulmad»

Nähtav veel: 7 päeva

Bollywoodi stiilis Romeo ja Julia lugu, mis on täis värve, muusikat ja tantsu. Veer (Pulkit Samrat) on šarmantne mees, keda kõik armastavad. Ta käib mööda Delhit ringi ennetades röövimisi ja annetades raha südantlõhestavate lugudega abivajajatele. Lihtne on olla nii helde, kui sul on olemas isa rikkalikud fondid, kuhu sisse sukelduda. Veer on armunud Geetisse (Kriti Kharbanda), kuid kahe noore armastaja perekondade vahel on suur lõhe ning armunud paaril pole piisavalt julgust seista oma armastuse eest.

«Joomahullu päevaraamat»

Nähtav veel: 23 päeva

Samanimelise romaani alusel valminud must komöödia, mis räägib Helsingi joodikust Juha Bergist, kelle elu toetub kolmele vaalale: alkohol, suguelu ja vägivald. Rämedad pohmellid, hallukad ja muud jörmi elustiiliga kaasnevad jamad hakkavad Juhale lõpuks üle jõu käima. Ainus päästerõngas paistab olevat anonüümsete alkohoolikute klubi. Mõistmaks, kas mees võtab viina või viin meest, tuleb taluda nii põrgutuld kui ka tõelise armastuse kuumust. Film ei sobi alaealistele.

«Sue ja Mike»

Nähtav veel: 21 päeva

Romantiline komöödia eduka ärinaise ja lihtsa motellitöötaja ootamatust armuloost. Jäine kaunitar Sue (Jennifer Aniston) ja romantiline unistaja Mike ei anna kaugeltki ideaalpaari mõõtu välja. Sellest hoolimata otsustab Mike naise südame vallutada, ehkki esialgu ei suuda ta ühtki toimivat võrgutusnippi leida. Film ei sobi alaealistele.

«Ja nii see läheb»

Nähtav veel: 13 päeva

Romatiline komöödia. Paadunud egoist Oren (Michael Douglas) elab vaid enda jaoks, kuid ühel hetkel muutub kõik. Eikusagilt ilmub välja Oreni poeg, kes jätab ta hoolde oma tütre, kelle olemasolust polnud vanahärral aimugi. Et mitte ootamatu vanaisarolliga plindrisse jääda, palub Oren abi oma naabrilt Leah'lt (Diane Keaton). Peagi selgub, et ka naisel on omapärane ellusuhtumine ja ta ei kavatse leppida Oreni jõleda loomuga. Lõpuks peab üks neist siiski järele andma ja muutuma.

«Rummipäevik»

Nähtav veel: 12 päeva

Lõunamaisest päikesest, kaunitest naistest ja rummist küllastunud seikluslik lugu. Paul Kemp (Johnny Depp) avastab ühel päeval, et on lõplikul tüdinenud lärmakast ja hullumeelsest New Yorgist. Mees pakib asjad ja lendab paradiisi nimega Puerto Rico, et asuda tööle kohalikus ajalehes. Paul kohaneb kiiresti saare rummist nõretava elustiiliga, mille lahutamatuks osaks on ilusad naised. Teiste seast torkab Paulile eredalt silma meeletult veetlev Chenault (Amber Heard), kes on aga paraku kihlatud suurärimees Sandersoniga (Aaron Eckhart). Kui ta palkab Paul Kempi ülistama pressis oma järjekordset suurafääri, leiab ajakirjanik end valiku ees: kas kasutada oma sulge korrumpeerunud ärimeeste huvides või hoopis selleks, et see kamp maatasa teha.

«Lõbus perekond»

Nähtav veel: püsivalt

Kodumaine komöödia. Artur (Armen Arushanjan) unistab salamahti filmitegija karjäärist. Kui aga perekonna veiniäri ähvardab krahh eestlasest veinieksperdi hävitava kriitika tõttu, nõustub Artur sõitma Tallinna asja klattima. Ja kohtuda sealsamas ka tema kirjutatud stsenaariumi vastu huvi tundnud produtsendiga. Ootamatult satub tema teele aga iseteadlik, terava keele ja plahvatusliku temperamendiga ettekandja Ingrid (Saara Kadak) ja sündmused võtavad sootuks uue suuna. Oma osa tekkinud segadustesse lisavad Arturi sõbrad, flegmaatilisest eestlasest ja temperamentsest armeenlasest koosnev politseinitandem (Mattias Naan ja Tigran Gevorkjan), veiniblogija paranoiline naabrinaine ja mitu kilo valearusaamu, ennatlikke otsuseid, identiteetide segiajamisi ja üks eriti osav perekoer.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles