Järelvaadatav ⟩ Matšpalli omanud Tiisaar ja Nõlvak kaotasid finaalis Läti esipaarile

Postimees Sport
Copy

Eesti rannavolle karikasarja teise etapi (Teras Beach Cup) võitis Läti esipaar Martins Plavins - Edgars Tocs, kes alistasid finaalis tulemusega 2:1 Eesti parima rannaduo Kusti Nõlvak - Mart Tiisaar. Naiste arvestuses läks võit samuti lõunanaabritele: esikoha teenisid Varvara Brailko ja Anete Namike.

Kakumäel peetud meeste finaalkohtumist alustasid paremini lätlased, kes esimestest punktidest eduseisu haarasid ning kindla 21:11 geimivõiduga kohtumist juhtima läksid. Teises vaatuses paranes aga ka eestlase mäng ning tasavägine geim kallutati lõpuks enda kasuks 21:18. Kolmandas geimis võrdne mäng jätkus ning eestlastel oli kasutada ka matšpalli. Olümpiakogemusega lätlased suutsid siiski raskest sisust välja tulla ja 18:16 geimivõiduga turniirivõidu endale jätta.

Meeste pronksimängus alistasid Jyrki Nurminen ja Santeri Siren 2:0 (22:20, 22:20) Artur Vasiljevise ja Robert Juchnevucise.

Naiste seas võidutsenud Varvara Brailko ja Anete Namike olid finaalis 2:0 paremad (21:18, 21:13) Anastasija Kravcenokast ja Vytene Vitkauskaitest. Pronksimängus pidid eestlannad Renate Pikk ja Juudit Kure-Pohhomov võtma vastu 1:2 (21:19, 17:21, 9:15) kaotuse Läti paarilt Marta Ozolina ja Luize Skrastina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles