Rekonstruktsioon ⟩ Liiklusõnnetus nõudis Tallinnas Laagna teel kaks inimelu (2)

Copy

Tallinnas Laagna teel hukkus laupäeva õhtupoolikul nelja auto kokkupõrkes kaks inimest, kohus võttis õnnetuse põhjustamises kahtlustatava teisipäeval vahi alla.

Häirekeskus sai laupäeval kell 18.38 teate raskest liiklusõnnetusest Laagna teel, kus oli kokku põrganud neli sõiduautot. Õnnetusse olid sattunud BMW, Volvo, Toyota ja Ford, mis olid sõitnud linnast väljuval suunal Mustakivi silla poole.

Põhja prefektuuri operatiivjuht Raavo Järva ütles, et esimesena sõitis BMW otsa Fordile. Autode kokkupõrke tagajärjel sai sündmuskohal surma bussipeatuses seisnud naine. Päev hiljem suri haiglas Fordi roolis olnud mees.

Vigastatuid oli kuus, sealhulgas kõik autodes olnud viis inimest ja bussipeatuses surma saanud naise lähedal seisnud inimene.

BMWs ja Toyotas oli kummaski üks inimene, kes mõlemad said kergemaid vigastusi ja viidi haiglasse kontrolli. Volvos oli sõitjaid kaks, kellest üks on haiglas raskes seisundis.

Politsei sai mitu vihjet, et õnnetusse sattunud BMWd nähti enne õnnetust kihutamas. BMW kihutamine koos kollast värvi Chevrolet Camaroga jäi mitme Postimehe lugeja videosse.

Harju maakohus rahuldas teisipäeval prokuratuuri taotluse ja võttis BMW roolis olnud 20-aastase Isa Khalilovi vahi alla. Ringkonnaprokurör Diana Helila sõnul oli  Khalilovi vahistamine on vältimatu ja seda toetasid kõik tõendid.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles