Koduotsija ⟩ Kellukesteta Georg on valmis maale elama asuma

Merle Rallmann
, veebitoimetaja
Copy
Kass Georg sõbrustab peale kasside väikeste koertega.
Kass Georg sõbrustab peale kasside väikeste koertega. Foto: MtÜ Seltkond Käppadel

Vabaühenduse Seltskond Käppadel Tootsi kassitoas ootab kodupakkumisi kassihärra Georg, kelle kasukast leiab nii puhast valget kui tumedaid vööte. Eriliseks teeb miisu aga eriti kurvameelne silmapaar.

Georg on kiisu, kes jõudis Seltskond Käppadel hoole alla aprillis, “kaasavaraks” mitukümmend puuki, kõrvades lestad ja kõhus ussid.

Nüüdseks on Georg ühingu vabatahtliku Kelly Ardani sõnutsi vabanenud nii kõigist parasiitidest kui “kellukestest”, mis talle tihti laulujoru peale tõid. 

“Tegelikult on selle kõutsi välimuse taga peidus üks hella hingega kiisu, kes armastab paisid ja seltsi,” tõdes Ardan, kes looma hingeeluga mitme kuu jooksul hästi tuttavaks saanud.

Georgi ilme on küll sünnipäraselt kurvameelne, sellele vaatamata on ta inimsõbralik ja paimaias kiisu.
Georgi ilme on küll sünnipäraselt kurvameelne, sellele vaatamata on ta inimsõbralik ja paimaias kiisu. Foto: MTÜ Seltskond Käppadel

“Georg ei fänna küll eriti transporti ja autosõitu, kuid läheb vabatahtlikult puuri ja arstil laseb endaga kenasti toimetada. Ka saab ta läbi teiste kassidega ja pisemate koertega,” täpsustas aastaid koduta loomade aitamisele pühendanud Ardan. “Üle kõige ihkab selle kiisu hing siiski õueelu järele.”

Kassitoa vabatahtlike sooviks on leida paimaiale kassipoisile kodu turvalises piirkonnas, kus ta saaks nautida inimeste lähedust toas ja soovi korral õues värsket õhku hingata. “Kindlasti ei loovuta me teda linna vabakäigukassiks.”

Miisu vanus pole täpselt teada, Ardani arvates võib tal vanust olla viie aasta kanti.

Tegelikult on selle kõutsi välimuse taga peidus üks hella hingega kiisu, kes armastab paisid ja seltsi.

Kelly Ardan

Georg on kastreeritud, kiibistatud, saanud parasiiditõrjed ja vaktsiini ja ootab kodupakkumisi kassitoas. “Kokkuleppel oleme valmis aitama Georgil ka kaugemale sõita,” selgitas Ardan.

Kodupakkujatel tuleb täita kassivõtu sooviavaldus, mille leiab siit.

Georg läheb uude koju ühingu loovutuslepinguga tasu eest, et vabatahtlikud saaksid edaspidigi hädas loomi tänavalt ära aidata.

Kui soovite kassihärrale kodu pakkuda, võtke ühendust telefonil 5841 6002 või meilil kiisupoisid@gmail.com.

Kass Georg sõbrustab peale kasside väikeste koertega.
Kass Georg sõbrustab peale kasside väikeste koertega. Foto: MtÜ Seltkond Käppadel
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles