Tipphetked ⟩ Juventus tegi Bologna vastu avapoolajaga sotid selgeks

Postimees Sport
Copy

Torino Juventus pesi võõral väljakul Bologna vastu maha äsjase kaotusvalu, kui meeskond jäi eelmise nädala keskel Itaalia karikafinaalis penaltiseeria järel alla Napolile. Kohtumine Bologna vastu otsustati ära juba avapoolajal ja valitsev meister Juventus võttis kindla 2:0 võidu. 

Juventusel on võimalik «lohutusauhinnana» tänavu üheksandat aastat järjest riigi meistriks tulla, kuid selleks tuleb neil kõvasti pingutada. Nimelt jäi enne tänast kohtumist Rooma Lazio neist maha kõigest ühe punktiga ning Serie A tabeliseis on põnevam, kui viimastel aastatel. 

Bologna vastu Juventusel siiski probleeme ei tekkinud. Kohtumise kulgu kontrolliti algusest lõpuni ning ka väravaid polnud vaja väga kaua oodata. 

20. minutil tõmmati Juventuse nurgalöögi ajal karistusalas pikali nende nooruke keskkaitsja Matthijs de Ligt ja pärast pikemat videokorduste ülevaatamist oli kohtuniku otsus selge. Juventuse kasuks määrati penalti, mida asus lööma muidugi Cristiano Ronaldo. 

Portugallane pettis Bologna väravasuul seisnud Lukasz Skorupski täiesti ära ja virutas palli täpselt värava keskele, kus enam kedagi seismas polnud. 

Foto: Sofascore.com

36. minutil suurendas Juventus eduseisu juba kahele väravale. Federico Bernardeschi eeltöö vormistas ära Paulo Dybala, kellele see tabamus oli tänavu kaheksandaks. 

Rohkem väravalisa tänases kohtumises ei tulnudki, kuid Juventuse jaoks ei lõppenud mäng just soovitult. 82. minutil ja esimesel lisaminutil teenis äärekaitsja Danilo kollased kaardid, mis andsid kokku lõpuks punase ning tal tuleb järgmine vastasseis Leccega vahele jätta.

Loe ka pikemat eelvaadet äsja alustanud Itaalia liiga kohta

Standings provided by SofaScore LiveScore
 

Kogu mäng järelvaadatavana:

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles