Video ⟩ Puid niitnud Itaalia auto juht peeti mai alguses kandmata aresti tõttu kinni (1)

Andres Einmann
Copy

Tallinnas Järvevana teel eelmisel nädalal teelt välja sõitnud ja mitu puud pikali paisanud Itaalia numbrimärkidega Jeep on politseile tuttav juba varasemast, poolteist kuud tagasi pidasid korrakaitsjad auto kinni, kuna selle juhil oli kandmata arest.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Annika Maksimovi sõnul pidas politseipatrull sama sõiduki kinni 1. mail Tallinnas Laagna teel.

«Selgus, et sõiduki juhil oli kandmata arest. Seetõttu peeti ta kinni ja toimetati kinnipidamiskeskusesse. Samal ajal otsustati ka Jeepi põhjalikumalt kontrollida, kuid sealt ei leitud midagi ebaseaduslikku,» ütles Maksimov.

Pealtnägijate sõnul kontrollisid politseinikud mai alguses auto üle koerte abil. Kuna sõidukiomanikul ei olnud kedagi, kelle hoolde sõiduk jätta, teisaldati see politsei parklasse.

Sama sõiduk kaldus esmaspäeval, 15. juunil Järvevana teel teelt välja ja paiskas pikali mitu puud. Sündmuskohale jõudnud politsei leidis mururibalt auto, mille juht oli sündmuskohalt lahkunud.

Postimehe lugeja auto pardakaamera salvestas 15. juuni hommikul kell 8.49, kuidas valge Jeep Renegade kaldub kolmandast sõidureast paremale poole, ületab suunda näitamata kaks sõidurida ja paiskub üle äärekivi mururibale, möödudes napilt tänavavalgustuspostist.

Mururibal niidab auto maha kaks noort hiljuti istutatud puud ja põrkab ka vastu kolmandat puud, mis jääb püsti.

Maksimovi sõnul sai politsei 15. juunil teate Järvevanal teel suunaga Tartu maantee poole teelt välja sõitnud Itaalia numbrimärgiga linnamaasturi Jeep kohta. «Juhti paraku aga auto lähedalt ei leitud. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel,» ütles Maksimov.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles