Indrek Kelk näeb virtuaalsetel spordiüritustel tulevikku (1)

Lenel Karu
Copy
Indrek Kelk sõitis tänavu Tartu rattaralli virtuaalsõidu läbi kahel korral. Augustis plaanib ta Tartu rulluisumaratoni teha tavapärasel viisil, kuid tulevikus jääb alles võimalus spordivõistlustest virtuaalsel kujul osa võtta.
Indrek Kelk sõitis tänavu Tartu rattaralli virtuaalsõidu läbi kahel korral. Augustis plaanib ta Tartu rulluisumaratoni teha tavapärasel viisil, kuid tulevikus jääb alles võimalus spordivõistlustest virtuaalsel kujul osa võtta. Foto: Sille Annuk

Tartu Maratoni klubi Kuubiku sarja üritused on igal aastal ülikoolilinna spordielu elavdanud. Et koroonakriis tõmbas massiüritustele kriipsu peale, tuli klubi juhil ja Tartu maratoni peakorraldajal Indrek Kelgul leida teistsugune lahendus. Maikuus korraldaski ta esimese virtuaalse maastikumaratoni. Pühapäeval lõppes ka teine virtuaalne Kuubiku üritus – Tartu rattaralli.

Indrek Kelk, olete tänavu korraldanud virtuaalse rattaralli ja maastikumaratoni. Kuidas olete rahule jäänud?

Päris lõpuni pole ma neid asju seedida jõudnud, kiire analüüs on tehtud. Ma ei oska nimetada ühtki asja, mis oleks ebaõnnestunud. Tuleb arvestada, et rattaralli toimus avatud liiklusega maanteedel, kuid meie andmetel ühtki õnnetust ei juhtunud. Sõitsin ka ise rattaralli kaks korda läbi ning saan kiita Eesti autojuhtide mõistlikku käitumist, kellelt jalgratturid tavapärasest rohkem tähelepanu nõudsid.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles