Video ⟩ Kaugtöö Eestis täna ja homme

PM Majandus
Copy
11. juunil 2020 kuulutatakse välja selleaastased Kaugtöö Tegija märgise saajad.
11. juunil 2020 kuulutatakse välja selleaastased Kaugtöö Tegija märgise saajad. Foto: MTÜ Targa Töö Ühing

Tänasel veebiüritusel saavad tunnustada need organisatsioonid, kes kaugtööd viljelevad ja sel aastal konkursile kandideerisid. Lisaks on plaanis otselülitused ja intervjuud nii eriolukorra kogemustest kui ka kaugtöö tuleviku teemal.

Veebiüritusel selguvad kaugtöömärgise saajad ja parim kaugtööd soosiv juht. Tulemusi kommenteerib konkursi žürii: Elisa personalivaldkonna juht Kaija Teemägi, Targa Töö Ühingu juht Ave Laas, Targa Töö ühingu arendusjuht Sirja Sulakatko, PARE tegevjuht Kärt Kinnas ning Worklandi asutaja ja tegevjuht Indrek Hääl.

Toimub intervjuu parima kaugtööd soosiva juhiga: kes ta on ja miks ta kaugtööd fännab?

Eksperdid vaatavad tagasi eriolukorrale – kogemusi jagavad Targa Töö Ühingu juht Ave Laas, Elisa personalivaldkonna juht Kaija Teemägi ning eriolukorras tööd teinud eri elualade inimesed.

Leiab aset juhtide arutelu «Kuidas teeme kaugtööd homme?» – Kaugtöö tuleviku teemal arutlevad Elisa ärikliendiüksuse juht Margus Vaino ja Postimees Grupi juhatuse esimees Andrus Raudsalu.

Kaugtöötajad jagavad kogemusi: mis on kaugtöö suurimad plussid ja väljakutsed?

Otseülekannet juhib ETV saatejuht Urmas Vaino.

Pärast otseülekannet saab kaasa arutleda kaugtöö ideelaenutuses ehk kaugtööteemalistes grupiaruteludes. Grupiaruteludega saavad soovijad liituda Elisa Stage keskkonnas.

Kaugtöö Tegija on iga-aastane konkurss organisatsioonidele, kus tunnustatakse häid kaugtööd tegevaid eeskujusid. Selle aasta konkursile sai kandideerida 29. maini ning selleks pidid ettevõtted täitma eneseanalüüsi ankeedi, kus hindasid ja kirjeldasid organisatsiooni kaugtööpraktikaid. Samuti sai esile tuua silmapaistva juhi, kes organisatsioonis kaugtööd arendab. Konkursi ellukutsujad on Elisa, Targa Töö Ühing ja PARE ning partner Workland.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles