VIDEO ⟩ Mitu järjestikust ööd häiret andnud alarm paljastas haruldase sissetungija

lemmik.postimees.ee
Copy
Kvoll öisel retkel
Kvoll öisel retkel Foto: Kuvatõmmis videost

Austraalias Cairnsi linnas tegutseva hotelli pubis hakkasid mitmel ööl tööle häiresignaalid, kuid sissetungijaist polnud jälgegi. Turvakaamera avaldas, kes pubi laoruumis tegelikult pahandust tegi.

Hotellis Bungalow Hotel pubi pidav Stewart Gibson rääkis veebilehele news.com.au, et esialgu arvati, et pubi laoruumi külastas mitmel korral sissemurdja, kes võis huvi tunda alkoholi vastu. 

«Igal öösel kella kahe-kolme paiku helistas mulle turvafirma dispetšer, kelle sõnul hakkas pubis tööle häiresignaal. Ma ajasin end voodist välja ja läksin asja uurima, kuid ruumides valitses tühjus,» kirjeldas Gibson ja lisas, et oli tol hetkel veendunud, et alarmsüsteemiga oli midagi lahti. 

Asja lähemalt uurima asudes avastas Gibson, et pubis käis tõepoolest öine külaline, kelle näol oli tegu väikese kukkurlooma kvolliga. Kvollid on öise eluviisiga tegelased, kelle looduslikeks elukohtadeks on Austraalia ning Uus-Guinea. Kuna kvollide eelistoit on liha ja nad on tublid kütid, käis pubisse sisse murdnud isend tõenäoliselt laoruumis närilisi otsimas. 

Steward Gibsoni arvates on kvoll oma pesa teinud pubi lae alla, kuid sinna ta jääda ei saa. Kui kukkurloom kinni püüda õnnestub, viiakse ta inimasustusest kaugemale ja vabastatakse loodusesse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles