Rõdukastis sündinud kassikakud veedavad aega telerit vaadates

lemmik.postimees.ee
Copy
Kassikakud. Foto on illustratiivne
Kassikakud. Foto on illustratiivne Foto: McPHOTO/E. Thielscher via www.imago-images.de/imago images/blickwinkel / Scanpix

Belgias elav Jos Baart on sõbralikud suhted loonud omapärase perekonnaga, kelle eluasemeks on tema elutoa akna taga paiknev rõdukast. 

Kui Jos Baart oma kolmandal korrusel asuva korteri akna tagant esimest korda veidraid häälitsusi kuulis, arvas ta, et nende põhjustajaks olid tuvid. Ühel päeval koju saabudes märkas ta aga, kuidas lillekasti pealt tõusis lendu hiigelsuur kassikakk ning kui mees asja lähemalt uudistama läks, silmas ta kastis kolme kohevat kakupoega. 

Kakupojad saavad iseseisvaks umbes neljakuuselt ning jäävad seniks rõdukasti. Nende igapäevaseks meelelahutuseks on telekas, mida nad läbi akna suure huviga tundide kaupa jälgida võivad. 

Hollandi telesaatele Vroege Vogels antud intervjuus sõnas Baart, et emaslind on tema suhtes pelglik, kuid kakupojad mehe lähedust pahaks ei pane. Ka Baart on oma suliste naabrite üle õnnelik ning loodab, et kui kakuema järgmist pesakonda plaanima hakkab, naaseb ta taas rõdukasti. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles