VAATA JÄRELE ⟩ Noortebändi võitja Kelly Vask andis virtuaalse plaadiesitluskontserdi

, Toimetaja
Copy

RGB Baltic ja Elu24 live-kontsertide sari «Eesti Muusika LIVE!», mille eesmärk on toetada muusikavaldkonda, läheb täie hooga edasi! Pühapäeval, 31. mail kell 20.30 esines Kelly Vask.

Kelly Vask on laulja-laulukirjutaja, kes otsustas omaenda muusika produtseerimises kätt proovida. 2019. aasta juunikuus sai valmis esimene lugu «COLD/GOLDEN», mis viis Noortebändi võiduni ning esimese EP salvestamine. Minialbum nimega «she sin(g)s» ilmus vahetult enne eriolukorda 5. märtsil, niiet põhimõtteliselt võib öelda, et tegemist on lausa virtuaalse plaadiesitluskontserdiga.

Tehnikarendi firma RGB Baltic laoruumid on saanud täiesti uue otstarbe – sinna on üles seatud võimas lava, kus toimuvad aprilli ja maikuu nädalalõppudel Eesti artistide kontserdid. Tegu on eriliste kontsertidega, kuna need toimuvad publikuta, ent fännid esinemisest ilma ei jää. Kontsertidest teeb ülekande Elu24 ning neid saab reaalajas vaadata spetsiaalselt loodud veebilehelt www.eestimuusika.ee.

Vaatajatel on võimalik artisti kontserdi vältel toetada, saates eritariifsele numbrile SMS sõnumi, võimalus on valida kolme summa vahel 1,50, 3,25 või 5 eurot. Kogutulu jaotub solidaarselt artisti, kontserdi tootmise, ülekande ja SMS-teenuse vahel. Märgusõna: LIVE

Lühinumbrid:

13553 – 1,50 €
15154 – 3,25 €
15156 – 5,00 € 

Kontserti ette valmistades ja läbi viies peetakse rangelt kinni terviseameti soovitustest ja vabariigi valitsuse erikorra nõuetest ning tagatakse hügieeniliselt turvaline keskkond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles