VAATA UUESTI ⟩ Paul Neitsovi repertuaarist leiab nii Metallicat kui ka Arvo Pärti

, Toimetaja
Copy

RGB Baltic ja Elu24 live-kontsertide sari «Eesti Muusika LIVE!», mille eesmärk on toetada muusikavaldkonda, läheb täie hooga edasi! Laupäeval 30. mail esineb Paul Neitsov.

Paul Neitsov on «mees nagu orkester» ehk üksi laval, kaelas kitarr, millel 10 näppu võluvad kuulajate ette peaaegu nagu päris Metallica «Nothing Else Mattersi», Queeni «Bohemian Rhapsody», Stingi «Fields Of Goldi», Phil Collinsi «In The Air Tonighti» Rammsteini «Du Hasti» jne. Aapo Ilveselt tekstid saanud – «Tule», «Mis kuradi kohas ma elan?», «Väikeste linnade mehed» panevad Pauli esituses ennast kuulama ja kaasamõtlema teksti tähtsuse üle. Ja ükski kitarrivirtuoosi kontsert pole täiuslik ilma kahe tema elus tähtsa loota – Arvo Pärdi «Ukuaru valss» ja Tommy Emmanueli «The Hunt», miks need on olulised, seda pead sa juba vaatama ja kuulama ise.

Tehnikarendi firma RGB Baltic laoruumid on saanud täiesti uue otstarbe – sinna on üles seatud võimas lava, kus toimuvad aprilli ja maikuu nädalalõppudel Eesti artistide kontserdid. Tegu on eriliste kontsertidega, kuna need toimuvad publikuta, ent fännid esinemisest ilma ei jää. Kontsertidest teeb ülekande Elu24 ning neid saab reaalajas vaadata spetsiaalselt loodud veebilehelt www.eestimuusika.ee.

Vaatajatel on võimalik artisti kontserdi vältel toetada, saates eritariifsele numbrile SMS-sõnumi, võimalus on valida kolme summa vahel 1,50, 3,25 või 5 eurot. Kogutulu jaotub solidaarselt artisti, kontserdi tootmise, ülekande ja SMS-teenuse vahel. Märgusõna: LIVE

Lühinumbrid:

13553 – 1,50 €
15154 – 3,25 €
15156 – 5,00 € 

Kontserti ette valmistades ja läbi viies peetakse rangelt kinni terviseameti soovitustest ja vabariigi valitsuse erikorra nõuetest ning tagatakse hügieeniliselt turvaline keskkond.

Pühapäeval esineb Kelly VaskKontserdid algavad mõlemal päeval kell 20.30!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles