VAATA JÄRELE ⟩ Svjata Vatra tõi lavale helisevad hääled ja tulised folkrütmid!

, Toimetaja
Copy

RGB Baltic ja Elu24 live-kontsertide sari «Eesti Muusika LIVE!», mille eesmärk on toetada muusikavaldkonda, läheb täie hooga edasi! Reedel 29. mail esines Svjata Vatra.

Svjata Vatra tähistab oma märtsis valminud CD-ga «Maailm, Sa muutud» 15. tegutsemisaastat. Uus plaat on valminud 3 põlvkonna muusikute koostöös – Svjata Vatra, Ruslani tütre Rute Trochynskyi ja Tallinnas tegutsev Ukraina vanaemade koor Žurba. Selle aja jooksul on antud konserte kahekümne kolmes riigis ning välja lastud seitse plaati. «Et Svjata on tõeline live-bänd, siis haarasime õhinal võimalusest teha äge kontsert koos RGBga ja kutsusime kaasa oma sõbrad, et teha koos tantsu ja tulega äge livesõu,» on bänd elevil.

Tehnikarendi firma RGB Baltic laoruumid on saanud täiesti uue otstarbe – sinna on üles seatud võimas lava, kus toimuvad aprilli ja maikuu nädalalõppudel Eesti artistide kontserdid. Tegu on eriliste kontsertidega, kuna need toimuvad publikuta, ent fännid esinemisest ilma ei jää. Kontsertidest teeb ülekande Elu24 ning neid saab reaalajas vaadata spetsiaalselt loodud veebilehelt www.eestimuusika.ee.

Vaatajatel on võimalik artisti kontserdi vältel toetada, saates eritariifsele numbrile SMS sõnumi, võimalus on valida kolme summa vahel 1,50, 3,25 või 5 eurot. Kogutulu jaotub solidaarselt artisti, kontserdi tootmise, ülekande ja SMS-teenuse vahel. Märgusõna: LIVE

Lühinumbrid:

13553 – 1,50 €
15154 – 3,25 €
15156 – 5,00 € 

Kontserti ette valmistades ja läbi viies peetakse rangelt kinni terviseameti soovitustest ja vabariigi valitsuse erikorra nõuetest ning tagatakse hügieeniliselt turvaline keskkond.

Laupäeval esineb Paul Neitsov ja pühapäeval Kelly VaskKõik kontserdid algavad kell 20.30!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles