VIDEO Toiduotsingul karu varastas kämpingust õlut ja komme

lemmik.postimees.ee
Copy
Karu murdis kämpingusse sisse
Karu murdis kämpingusse sisse Foto: Kuvatõmmis videost

USAs Tennessee osariigis asuva Gatlinburgi linna lähistel kämpingu rentinud sõbrad olid parajasti puhkehetke nautimas, kui kuulsid välisukse avanemist. Majakesse oli sisenenud baribal, kes ilmselt toitu otsis.

Michelle Eberhart, kes koos sõbraga nädalavahetuseks kämpingumajakese rentis, rääkis telekanalile ABC, et lootis nautida mõnusat puhkust. Selle asemel tuli tal tegemist teha karuga, kes väevõimuga majja sisenes ja puhkajad ülemisele korrusele peletas. 

«Olime kahekesi ning järsku näitas mu sõber ukse poole. Pöörasin ringi ja õues oli karu, kes end vastu ust surus, kuni see avanes,» kirjeldas Eberhart ehmatavat olukorda. «Me põgenesime ülemisele korrusele ja ma helistasin maja omanikule, kellel polnud aimugi, mida me teha võiksime.»

Oma õuduseks nägi Eberhart, et sissetungija polnud üksi – maja verandal ootas veel kolm karu. Naised kutsusid kohale korrakaitsjad, kellel õnnestus metsaotid minema peletada. Enne lahkumist võtsid loomad aga head ja paremat kaasa: Eberharti sõnul jäi ta ilma mitmest kilost kommidest, kahest kartulikrõpsupakist ning paarist õlle- ja koolapurgist. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles