VAATA JÄRELE ⟩ Sofia Rubina veebikontserdi repertuaarist leiab nii vanu hitte kui ka uhiuut loomingut

, Toimetaja
Copy

RGB Baltic ja Elu24 live-kontsertide sari «Eesti Muusika LIVE!», mille eesmärk on toetada muusikavaldkonda, läheb täie hooga edasi! Pühapäeval, 17. mail kell 20.30 esineb Sofia Rubina.

Mitmekülgselt andekas ja särav vokalist Sofia Rubina on oma žanripiire ületava leidlikkusega end tuttavaks laulnud enamikele eesti džässiaustajatele. Tema ampluaast võib leida puhast džässiklassikat, aga ka mõjutusi soul- ja gospelmuusikast, samuti on ta kirglik klubimuusika ja funky austaja.

Rubina on esinenud paljudel tuntud džässifestivalidel üle terve maailma ning teinud koostööd mainekate vene, läti, leedu ja ameerika muusikutega. 2009. aastal pälvis ta Eesti Jazzliidu ja Jazzkaare poolt väljaantava Noore Jazzitalendi preemia ja tunnustusi on järgnenud ridamisi.

Sofia Rubinalt on ilmunud viis heliplaati, millest eelviimane «In The Land Of OO BLA DEE» pälvis Eesti Muusikaauhindadel 2016. aastal aasta džässalbumi tiitli. 2019. aastal ilmunud albumit «Where It Begins» on saatnud nii fännide kui kriitikute heakskiit. Tuleval kontserdil kuulebki lisaks muule lugusid sellelt plaadilt.

Vaata pilte veebikontserdilt!

Tehnikarendi firma RGB Baltic laoruumid on saanud täiesti uue otstarbe – sinna on üles seatud võimas lava, kus toimuvad aprilli ja maikuu nädalalõppudel Eesti artistide kontserdid. Tegu on eriliste kontsertidega, kuna need toimuvad publikuta, ent fännid esinemisest ilma ei jää. Kontsertidest teeb ülekande Elu24 ning neid saab reaalajas vaadata spetsiaalselt loodud veebilehelt www.eestimuusika.ee.

Vaatajatel on võimalik artisti kontserdi vältel toetada, saates eritariifsele numbrile SMS sõnumi, võimalus on valida kolme summa vahel 1,50, 3,25 või 5 eurot. Kogutulu jaotub solidaarselt artisti, kontserdi tootmise, ülekande ja SMS-teenuse vahel. Märgusõna: LIVE

Lühinumbrid:

13553 – 1,50 €

15154 – 3,25 €

15156 – 5,00 € 

Kontserti ette valmistades ja läbi viies peetakse rangelt kinni terviseameti soovitustest ja vabariigi valitsuse erikorra nõuetest ning tagatakse hügieeniliselt turvaline keskkond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles