VAATA TASUTA ⟩ Šokisaade «OMG» näitab, kui tragikoomiline saatus ootab ekstreemseid ilusõltlasi

Elu24
Copy
Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Šokeeriv Briti dokumentaalsari «OMG» vaatleb inimesi, kes on langenud ilu- ja noorusekultuse ohvriteks, ning tuletab meelde, et kui nüüd ilusalongid koroonakriisi järel uksed valla löövad ja koduseinte vahelt viimaks pääsemine terendab, siis maksab ehk enese üleslöömisega ikkagi veidi piiri pidada ja peegliga sõprus sõlmida.

«OMG: Minu Barbie-keha»

Dokumentaalsaade naistest, kes soovivad iga hinnaga sarnaneda kultusnukk Barbiega. Saates on kolm naist, kes on kulutanud suuri summasid, et näha võimalikult barbilik välja. Kerry, Rachel ja Jade on kulutanud oma raha ilukirurgiale, roosale garderoobile ja ühel on isegi hiiglaslik pappkarp. Kas tulemus on seda kõike väärt? Mis toimub nende naiste peas? Kas nad on õnnelikud?

«OMG: Tee mulle kuulus nägu»

Dokumentaalsaade brittidest, kes on valmis absoluutselt kõigeks, et saavutada ideaalne keha või sarnaneda oma suurimale iidolile. Saates kohtume 22-aastase Liamiga, kes tahab olla võimalikult sarnane Katie Price'iga ega karda selleks käia ka nurgakirurgide juures. Näeme ka Chloet, kes tahab sarnaneda Kim Kardashianiga –puudu on veel ainult suur tagumik. Tema peika aga muutub iga lõikusega üha rohkem Zayn Maliki nägu. Shane on aga kulutanud kolm aastat oma elust, et saavutada Ken-nuku välimus.

«OMG: Härrased ilusõltlased»

Jahmatavapanev dokumentaalsaade ilukirurgia sõltlastest, kelle jaoks enesetäiustamine ei lõppe justkui kunagi. Näeme mehi, keda ahvatlevad silikoonist implantaadid, ebaloomulikult suureks süstitud huuled ja kelle sahtlitest leiab tonnide kaupa kosmeetikat.

«OMG: Kirurginoaga keskeakriisi vastu»

Leidub hulgaliselt inimesi, kes on kõigeks valmis, et säilitada nooruslik välimus võimalikult pikkadeks aastateks. Looduse vastu asutakse võitlema kirurginoa abil, kuid sageli võivad tulemused olla üsna tragikoomilised.

«OMG: Instabeibede võidukäik»

Dokumentaalsaade ekstravagantsetest nartsissistidest, kes on haiglaslikku laadi sõltuvuses nii iseenda välimusest kui ka sotsiaalmeediast. Liialdused kosmeetika ja ilukirurgiaga tekitavad neile küll juba terviseriske, kuid ilus Instagrami-postitus on neile sellest tähtsam.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles