VAATA UUESTI ⟩ I Wear* Experiment kandis ette oma värskeima singli

, Toimetaja
Copy

RGB Baltic ja Elu24 live-kontsertide sari «Eesti Muusika LIVE!», mille eesmärk on toetada muusikavaldkonda, läheb täie hooga edasi! Laupäeval, 9. mail esineb ansambel  I Wear* Experiment.

Esitlusele tuleb nii bändi varasem kui värskem looming. Muu hulgas kõlab ka nende uus singel «Unwind», millele valmis hiljuti väga eriline video. «Idee teha video fännide abiga ning selles ilusaid hetki aegluubis näidata sai alguse eelmisel suvel, kui tegime sõbrannaga sinise taeva taustal minust ühe aegluubis klipi,» rääkis bändi solist Johanna Eenma video tagamaadest. «Mõtlesime, kuidas saame praegusel ajal oma fännidega koos olla ning kutsusime neid üles oma meeldivatest hetkedest meile videosid saatma. Neid tuli pea igalt mandrilt ja kokku saime väga kauni video. Arvan, et praegusesse aega kulub igasugune rõõm ja ilu vägagi ära,» lisas ta.

Video nägi ilmavalgust 24. aprillil. «Tundsime, et selle loo välja andmiseks on kevad kõige parem aeg,» lisasid bändiliikmed. «Lugu annab lootust ning kõlab rahustavalt ning värskelt. «Unwind» on mõnes mõttes tuleviku meeldetuletus meile endale – et me ei annaks alla ja ei unustaks elada.»

Tehnikarendi firma RGB Baltic laoruumid on saanud täiesti uue otstarbe – sinna on üles seatud võimas lava, kus toimuvad aprilli ja maikuu nädalalõppudel Eesti artistide kontserdid. Tegu on eriliste kontsertidega, kuna need toimuvad publikuta, ent fännid esinemisest ilma ei jää. Kontsertidest teeb ülekande Elu24 ning neid saab reaalajas vaadata spetsiaalselt loodud veebilehelt www.eestimuusika.ee.

Vaatajatel on võimalik artisti kontserdi vältel toetada, saates eritariifsele numbrile SMS sõnumi, võimalus on valida kolme summa vahel 1,50, 3,25 või 5 eurot. Kogutulu jaotub solidaarselt artisti, kontserdi tootmise, ülekande ja SMS-teenuse vahel. Märgusõna: LIVE

Lühinumbrid:
13553 – 1,50 €
15154 – 3,25 €
15156 – 5,00 €


Kontserti ette valmistades ja läbi viies peetakse rangelt kinni terviseameti soovitustest ja vabariigi valitsuse erikorra nõuetest ning tagatakse hügieeniliselt turvaline keskkond.

Pühapäeval esineb Rita Ray. Kontserdid algavad mõlemal päeval kell 20.30!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles