TALLINN FASHION WEEK ⟩ Aldo Järvsoo neopreenist kõrgmood lõi otseühenduse paradiisiga

Copy

Aldo Järvsoo tõi täna virtuaalsele Tallinn Fashion Weeki moelavale sefiirivahuste toonide ja geomeetriliste mustritega rikastatud kevadkollektsiooni. 

Aldo Järvsoo näitab sel kevadel uusi seiklusi moeparadiisis. Vaata tervet moeetendust!

«Uued neopreenid!» rõõmustab Aldo. «See on ülimugav ja lihtsa hooldusega kangas.» Tema kollektsioonis saavad kokku pehmus ja teravus, silma tasub peal hoida aga ka uutel vormidel ja lõigetel, värvidest rääkimata.

Aldo oskab teha nii moodi, mis on ülimalt laetud kunstiteos, kuid ka praktilisi asju. Ja seekordne sefiiritort koosneb tegelikult äärmiselt praktilistest, väga mugavatest pastelsetest neopreenist mantlitest ja pusadest, saatjaks sillerdavad seelikud.

Neopreenide rindel muutub Aldo aina meisterlikumaks. Meenutagem tema moenäitust «Paradiis», mille kaudu gin pudelist välja pääses. Ja miks peakski teda purki tagasi toppima kui need asjad niivõrd ilusad on?!

TFW2020 Aldo Järvsoo
TFW2020 Aldo Järvsoo Foto: Erlend Štaub/TFW

Roosa tundub olevat kollektsiooni põhitoon ning selle üle võib ainult rõõmustada. Kui Mammu Couture'i printsessid on klassikalisemad, siis see roosa tüll viib mõtted moeikoon Carrie Bradshaw'le ning tuleb kohe tahtmine kokku kuhjada erinevad tekstuurid ja kombineerida rõõmuküllaste toonidega.

Liisi Eesmaa sõnul lennutas Aldo kollektsioon meid otse paradiisi. «Vesised halogram-kangad viivad mõtted veesillerdustele ja taevapeegeldustele,» mõtiskleb Eesmaa.

TFW2020 Aldo Järvsoo
TFW2020 Aldo Järvsoo Foto: Erlend Štaub/TFW

Pane tähele hingematvalt ilusaid kingi! Huh, kõik kingagurmaanid on praegu minestuse äärel, meie ka! Tahaks-tahaks-tahaks! Saame edastada kasulikke luureandmeid – kõik Aldo etenduse kingad on päris Tallinna Kaubamajast, mille e-pood töötab täistuuridel ja on pärit moemärkide United Nude ja Guess kollektsioonidest. Siis tead, kust neid värvilisi kosmoserihmikuid ja fuksiroosasid kontsakingi leida.

Aldo on klientide nõudmisel teinud uusi värve, sel kevadel on sarnaselt teiste moeloojatega temagi jõudnud pastellideni. Ta mängib uute vormide ja värvidega, mustadest beežide ja põhitooni roosani. Kas panite tähele ka Veenre kõrvaehteid?

TFW2020 Aldo Järvsoo
TFW2020 Aldo Järvsoo Foto: Erlend Štaub/TFW

Sillerdava seelikutülli ja pastelse neopreeniga võib minna kasvõi koeraga jalutama – kanna kus tahad!

«Aldo loojagutoonides sprotlik luks-minimalism teeb sooja kallistuse ja pehme pai nii meeltele kui silmadele,» kinnitab Eesmaa, kelle pikema arvamuse leiab alljärgnevast videokommentaarist.

Tallinn Fashion Weeki programm

Kolmapäev 06.05 kell 18.00

Mariliis Niine, Cärol Ott, Virtuoza by Liisi Tui

Riina Põldroos, Ketlin Bachmann, Aldo Järvsoo, Tanel Veenre 

Marilin Sikkal, Kristina Viirpalu

Loe Tallinn Fashion Weeki uudiseid ja vaata ülekannet Elu24.ee/tfw.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles