TALLINN FASHION WEEK ⟩ Liisi Tui tõi lavale võrgutava elegantsi ja Itaaliast inspireeritud rõõmsa elustiili

Copy

Võluvast Roomast inspiratsiooni saanud disaineri Liisi Tui värske kollektsioon sümboliseerib La Dolce Vitae'likku elegantsi, aga ka rõõmsameelset energiat ja melu. 

Elav Itaalia muusika oli see, mis aitas moedisainer Liisi Tui kollektsiooni. Lisaks kohtas lavalaudadel omaloodud originaalmustreid, sest kõik naised ihkavad kanda ainuekseplare. Vaata moeetendust siit!

Imekaunid kostüümid ja looklevad kleidid viisid mõtted otsemaid suvele. Disainer eelistab kangavalikus kasutada klassikalist valget ja beeži, aga ka aegumatut musta, millele lisab särtsu eriline lõige ja pisidetailid.

Liisi on nii mahe ja naiselik natuur ning ise kannab ta intervjuud andes samuti enda loomingut, isegi kangas on moelooja enda kavandatud. Ja miks ei võiks selline satsiline peavõru sel suvel hitiks saada? Eesmaa nõustub, et tegemist on sensuaalse kuurortkollektsiooniga, mil 50ndate hõng.

TFW2020 Virtuoza by Liisi Tui
TFW2020 Virtuoza by Liisi Tui Foto: Erlend Štaub/TFW

Võrgutav naiselik beež kleit on justkui otse filmilindilt välja võlutud, kuhu iga naine rolli sisseelamisest unistab. Kasutatud on ainult parimaid materjale ja kusjuures raisku pole ühtegi kangajuppi lastud!

TFW2020 Virtuoza by Liisi Tui
TFW2020 Virtuoza by Liisi Tui Foto: Erlend Štaub/TFW

Taevasina toonide ja päikeselaike peegeldav kaunis siidikleit on loodud eesmärgil mitte teistega sarnaneda. «Ma väga armastan värve ja see on osa minu loomingust,» ütleb andekas Liisi Tui, kelle kollektsioon on loodud enesekindlale, ent samas pehmust armastavale naisele.

Nagu hiigelpikk lõhik ja minimaalselt siidisiile... Aga kohe tahaks seda naiselikkuse kontsentraati ise kanda. See lihtsalt kõnetab mingeid uinuvaid ürgseid instinkte, mida kaasaja kandilises maailmas nii harva kuulda on.

TFW2020 Virtuoza by Liisi Tui
TFW2020 Virtuoza by Liisi Tui Foto: Erlend Štaub/TFW
TFW2020 Virtuoza by Liisi Tui
TFW2020 Virtuoza by Liisi Tui Foto: Erlend Štaub/TFW

Vaata Liisi Tui intervjuud siit!

Võluvat ning elegantset kollektsiooni kommenteeris omalt poolt ka Laura Põldvere, Fashion Queen muusikamaailmas. 

Tallinn Fashion Weeki programm

Teisipäev 05.05 kell 18.00

Tim Bluz, Katrin Aasmaa

Alexanderling, Mammu Couture

Tallinn Design House, Kirill Safonov

Kolmapäev 06.05 kell 18.00

Mariliis Niine, Cärol Ott, Virtuoza by Liisi Tui

Riina Põldroos, Ketlin Bachmann, Aldo Järvsoo, Tanel Veenre 

Marilin Sikkal, Kristina Viirpalu

Loe Tallinn Fashion Weeki uudiseid ja vaata ülekannet Elu24.ee/tfw.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles