Vaata videot: Jesper Parve ja Illimar Pilt esitlesid sarja «Mees» uut osa «Kõik on võimalik»

Copy
Jesper Parve ja Illimar Pilt.
Jesper Parve ja Illimar Pilt. Foto: Kuvatõmmis

Jesper Parve populaarne sari «Mees» on saanud neljanda osa, mille autor on blogija Illimar Pilt. Eile toimus Facebooki vahendusel ka raamatu esitlus, kus mehed teost tutvustasid ja vastasid lugejate küsimustele.

Illimar Pilt «Mees 4. Kõik on võimalik».
Illimar Pilt «Mees 4. Kõik on võimalik». Foto: Jes kirjastus

«Kui ma Illimari palju aastaid tagasi ühel hipiüritusel esimest korda nägin, siis arvasin, et see mees on küll kuskilt teiselt planeedilt. Ja ega see arvamus aastatega palju muutunud ei ole,» ütleb autori kohta Jesper Parve. «Kuigi oleme saanud nüüdseks headeks sõpradeks, ei suuda ma ikka mõista, kuidas endisest sültmehest on praeguseks saanud nii tubli ja võimas mees, kes ühe käega kantseldab oma kolme tütart ning teisega juhib sihikindlalt kogu ülejäänud elu. See raamat on inspiratsiooniks kõikidele lödipüksidele ja samuti nende elukaaslastele. Kui juba Illimarist sai Mees, siis võib selleks saada ka sinu elukaaslane.»

Illimar Pilt on kolme lapse isa, armastav mees ja elurändurist optimist. Raamatus «Kõik on võimalik» kutsub ta lugeja kaasa oma pöörasele mehekssaamise seiklusele: küladiskole, lennujaama peldikusse ja sünnituspalatisse. «Saad olla tunnistajaks sellele, kuidas potentsiaalsest külajoodikust arenes isadust fännav pühendunud superpaps,» lubab autor.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles