«Sinuga koos» teises saates annavad Kanal 2 vahendusel live-kontserdi Liis Lemsalu ja Ott Lepland

Elu24
Copy

Kanal 2 suurejoonelise uue muusikasaate «Sinuga koos» teises saates esinevad laupäeval, 25. aprillil algusega kell 19.30 Liis Lemsalu bändiga ja Ott Lepland Kvartett. Otse Alexela kontserdimaja lavalt eetrisse minevas saates on sotsiaalmeedia vahendusel kaasa elama oodatud ka televaatajad.

Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Vaata Ott Leplandi videotervitust ja kutset saadet vaatama:

Kanal 2 vaatajad saavad nüüd laupäeviti kell 19.30 uue suurejoonelise kontserdisaate «Sinuga koos» vahendusel nautida Eesti tippartistide esitusi otse Tallinnast Alexela kontserdimaja lavalt. 

«Sinuga koos» on heast muusikast ja mõnusast huumorist kantud saade, mille käivitajaks on hetkel maailmas ja Eestis valitsev eriolukord.

Inimesed on suletud kodudesse, sotsiaalne suhtlemine on viidud miinimumini ja meelelahutuse erinevad vormid on lakanud paljuski eksisteerimast. Uus meelelahutuslik telesaade ongi ellu kutsutud, et anda kodudes publiku kaasaelamise järele igatsevate artistide käsutusse taas suur lava ning pakkuda kultuurielamustest ära lõigatud inimestele üle Eesti jälle seda erilist rõõmu ja positiivsust, mida suudab pakkuda vahetu kontakt muusikuga kontserdilaval.

«Praegusel ajal on tähtis hoida kokku,» ütles Kanal 2 programmijuht Kaspar Kaljas. «Muusika ühendab inimesi ja pakub koduspüsijatele ehk veidi tuge ja lohutavat teadmist, et me oleme praeguses olukorras ju tegelikult kõik koos ja me tuleme koos sellest ka välja».

Tegemist on tunniajase otsesaatega, mis läheb Kanal 2 eetrisse Alexela kontserdimaja tühjast kontsertsaalist alates 18. aprillist igal laupäeva õhtul kell 19.30, esialgu vähemalt neljal korral.

Kuna enamik artiste kaotasid eriolukorra kehtestamisega päevapealt töö ja sissetuleku, on saatetegijate eesmärk olnud lisaks televaatajate rõõmustamisele ühtlasi võimalusi ka artistide aitamiseks. Saade on leidnud lahek partneri kultuurisõpradest Eesti ettevõtjate toel tegutseva Kultuuripartnerluse Sihtasutuse näol, võttes enda kanda artistide honorarid. «Teeb rõõmu, et Eesti muusikud saavad sel veidral ajal veel ühe väljundi ja seda – mis pole üldsegi vähetähtis – suure auditooriumi kaudu,» ütles sihtasutuse üks asutajatest Meelis Kubits.

Igas saates astub ülesse kaks Eesti tippartisti või -kollektiivi ajakohase kontsertkavaga. 

Artistid lähevad otse-eetrisse Alexela kontserdimajast, praegusele ajale omaselt tühjast kontsertsaalist, et tuua oma etteaste ekraani vahendusel kvaliteetselt publikuni. 

Saate tootmisel täidab meeskond kõiki Terviseameti eriolukorrast tulenevaid ettekirjutusi ja Vabariigi Valitsuse poolt kehtestatud nõudeid, mis võimaldavad viiruse levikut minimeerida.

Lugude vahele jagavad artistid oma mõtteid ja kogemusi praegusest eriolukorrast. Inspiratsiooni kodudesse toovad juurde vaheklipid erinevate alade tuntud inimestelt.

Saatest oodatakse aktiivselt osa võtma ka vaatajaid, kes saavad seda teha Kanal 2 Facebookis – oodatud on nii pildid-videod-soovilood kui ka inspireerivad mõtted, mida saavad kõik jagada Facebookis otseülekande kommentaarides.

Lisaks on oodatud kõik vaatajad postitama oma sotsiaalmeediasse pilte teemaviitega #sinugakoos sellest, kuidas nad saatele kodudes kaasa elavad.

Saate seob tervikuks saatejuht Eeva Esse.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles