VAATA SAADET ⟩ «Katrin Lusti põrsapõli» ehk kuidas kasvas üles Eesti skandaalseim teleajakirjanik

Elu24
Copy

Täna kell 20.30 jõuab Kanal 2 eetrisse saade «Katrin Lusti põrsapõli», kus vastuoluline teleajakirjanik jutustab ära oma loo. Saadet saab vaadata otse ka veebis.

Populaarse teleajakirjaniku Katrin Lusti lapsepõlv möödus Tartus ning seda saatsid nii põnevad kui ka lausa ohtlikud seiklused. Muuhulgas saame teada, kui palju on tema edasist elu mõjutanud linnatänavatel toimunud juhuslikud kohtumised pervertidega. Ka saame teada, miks Katrin pisikese tüdrukuna looma lahkamise ette võttis ning loomulikult seda, miks temast sai ajakirjanik.

Millised olid aga Katrini vanemad ja sõbrad ning kooliaeg? Milline on naise üks eredamaid lapsepõlvemälestusi? Miks ei saanud temast balletitantsijat, kuigi ta käis balleti eriklassis? Millal lõid Katrinis esimest korda välja ajakirjanikuanded? Ning kuidas on mõjutanud Katrinit lapsepõlve kohtumised ja üleelamised pervertidega?  Nendest ja paljudest teistest teemadest Katrin saates räägibki.

Kanal 2 saade «Katrin Lusti põrsapõli» viib televaatajad koos Katriniga tema lapsepõlveradadele täna õhtul kell 20:30, kohe pärast otsesaadet «Reporteri eri: Sõda koroona vastu».

Televaatajatele meenutavad saatesarja järgmistes osades oma nooruspõlve lugusid «Õhtu!» saatejuht Robert Rool, «Kodutunde» saatejuht-toimetaja Anneli Lahe ning spordiajakirjanik Marko Kaljuveer.

Vaata saadet:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles