ELU24 JA APOLLO KINO KONKURSS ⟩ Tee kodus vahva lühifilm ning võida pooleks aastaks kogu perele kinopiletid

Spekter
Copy
Elu24 ja Apollo Kino konkursi inspiratsioonifilm «Moose Films' Loola: Otsides Trackerit»
Elu24 ja Apollo Kino konkursi inspiratsioonifilm «Moose Films' Loola: Otsides Trackerit» Foto: Filmikaader

Apollo Kino ja Elu24 kuulutasid välja lühifilmide-koduvideote konkursi, mille auhinnaks pool aastat tasuta kinokülastusi tervele perele. 

«Tee perega üks äge lühifilm, mille peaosas oled ise, sinu lapsed või hoopis lemmikloom ja võida 6 kuuks tasuta Apollo Kino filmielamusi,» kutsub konkurss üles eriolukorra kiuste ka koduseinte vahel ja koos terve perega oma loomevaimu erksana hoidma.

Konkursile oodatakse kuni 1-minutilisi videoklippe, mille seast selgitab võitja välja rahvahääletus.

«Mul on hea meel, et ajal, mil kinod on suletud, saame pakkuda kõikidele kinosõpradele võimalust näidata oma loovust ja filmida üles üks vahva klipp. Saame aru, et see polegi väga lihtne ülesanne, sest eriolukorrast tulenevad piirangud ei võimalda lühivideos kasutada väga dünaamilist lokatsiooni või suurt seltskonda. Olge loovad ja võtke asja huumoriga, kõige olulisem on klipi tegemisega kaasnev rõõm,» julgustab Apollo Kino Baltikumi turundusjuht Anett Kutti konkursil osalema vaatamata vähestele oskustele või võimalustele – publik hindab kindlasti humoorikat ja leidlikku lahendust enam kui ülikvaliteetset monteerimis- või näitlemisoskust.

Enim hääli kogunud lühifilmi autor võidab endale ja veel kolmele pereliikmele pooleks aastaks tasuta pääsmed Apollo Kinno. Au ja kuulsust lisab võitjale tema filmi linastumine ka Apollo Kino Instagrami enam kui 20 tuhandele jälgijale.

Korraldajad panevad videomeistritele südamele, et filmide loomisel peaksid kõik rangelt kinni eriolukorra 2+2 reeglitest ning videod, mille puhul võib kahtlustada reeglite rikkumist, konkursil osaleda ei saa. 

Kampaania kestab 10. maini. Võitja selgub 11. mail, pärast kõikidele videotele antud häälte kokkulugemist.

Oma video saad saata ja konkursitöid vaadata konkursi ametlikul kampaanialehel

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles