VIDEO ⟩ Koroonahirmus on rongis hõre isegi tipptunnil (2)

Toomas Kask
, Saatejuht
Copy
Norman ja Minna on teel tööle. Rongiga Minna tihti ei liikle, seekord olude sunnil kasutab ühistransporti.
Norman ja Minna on teel tööle. Rongiga Minna tihti ei liikle, seekord olude sunnil kasutab ühistransporti. Foto: Mihkel Maripuu

Kellaseier hakkab lähenema poole kaheksale, on tööpäeva hommik Pääsküla raudteejaama platvormil. Ootan Tallinna suunduvat rongi. Tänaseks oleme eriolukorras elanud üle kolme nädala. Kui jätta välja inimeste harv väljas liikumine, siis ei ole olukorra tõsidus mulle veel päris kohale jõudnud. Taevas on selge, päike paistab ja kevadise nahktagiga on väljas igati paras olla. Lõunaks lubas lausa 15 kraadi sooja! Tuju on hea.

Perroonil ootab rongi neli inimest. Argiaskelduste tipptunni kohta on liiklejaid vähe. Koolikotiga neiu, kel sall hoolsasti ümber suu ja nina seotud; dressides mees, kes sisustab aega suitsu pahvimisega, ja kaks soliidset härrat, kes arutavad eelseisvat tööpäeva. Näomaske kellelgi peale minu ei ole.

Eestlastel on alati olnud kombeks jalutada pigem oote­ala ääres ja mitte seista ligistikku varikatuse all. Seega pole ruumikal perroonil probleem 2+2-reeglit täita.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles