VAATA SAADET ⟩ Briti suhtesaate «Seksivideo õppetunnid» katsejänesed paljastavad kaamera ees intiimsaladusi (1)

Elu24
Copy

Eile startis Kanal 2s uus provokatiivne ning kohati isegi šokeeriv saatesari «Seksivideo õppetunnid», mis uurib brittide näitel, miks inimesed sageli oma seksuaaleluga rahul pole. 

Sari jälgib igal nädalal kolme erinevat probleemset paari, kes on nõustunud kaamerad dramaatilise ja vürtsika suhteteraapia proovimiseks oma koduseinte vahele ja n-ö teki alla lubama. Nad filmivad terve nädala oma armuelu – probleeme, intiimsust ja seksi –, sest kui voodis on probleeme, on neid ka suhtes. Tõusud ja mõõnad koos intiimsete hetkedega salvestatakse 4-osaliseks minisarjaks.

Paarid analüüsivad oma seksivideoid hiljem koos suhteterapeudiga. Siis kohtuvad nad kahe teise paariga ja paljastavad neilegi oma tsenseerimata lindid. 

Saates näeme selle sotsiaalse eksperimendi ja teraapia tulemust kogu ilus ja valus ehk kogeme saateosaliste ehedaid ja filtreerimata reaktsioone, naerust konfliktide ja pisarateni. 

Sarja mõte on see, et paarid läheneksid oma suhtele uuest vaatenurgast. Kas uus perspektiiv, mille nad saavad seksieksperdilt ja teistelt paaridelt, aitavad suhet paremaks muuta või oleks targem ikkagi lahku minna? 

«Seksivideo õppetunnid» on eetris reedeti kell 20.00 Kanal 2s.

Vaata saate esimest osa tasuta VeebiTVs:

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles