PILVEDE ALL TÄNA ÕHTUL ⟩ Siirit ootab ees tõeliselt ehmatav üllatus

Naine
Copy
«Pilvede all» Siiri
«Pilvede all» Siiri Foto: Mihkel Maripuu

Kertu sõidab Haapsallu, et saada selgust nii enda kui Sirje elus toimuvas. Eriku antud intervjuu on tekitanud palju piinlikkust, kuid veel piinlikum olukord näib olevat tekkinud Sirje ja Urmase vahel.

Vähemalt arvab nii Mari, kes lausa keeldub emaga suhtlemast ja kuuleb seetõttu etteheiteid oma tütre poolt. Tõeline ehmatus ootab aga ees Siirit, kelle ukse taha ilmub ette hoiatamata tema ema!

Andresele ei paista kohtumine tulevase ämmaga probleemiks olevat, kuid Siiri on endast täiesti väljas. On ka põhjust, sest otsekohese ütlemisega Asta on nii palju «lapsesuu», et lobiseb välja kõik, mida Siiri on emale usaldanud, kuid Andrese eest siiani varjanud. Nii tuleb abielust ja lastest unistaval Siiril, kes kipub pidevalt sündmustest ette tormama, mehele nii mõndagi selgitada. Asta sätib end samal ajal mugavalt tütre kodus sisse ega paista plaanivatki niipea koju tagasi sõita.

Haapsalus püüab Albert anda Kertule nii palju head nõu, kui oskab, püüdes ka Sirje ning Urmase teemal pingeid maha võtta. Õnneks või kahjuks ei tea keegi, mida teeb samal ajal Erik ja mis plaanid on tal Madisega, kelle ukse taha ta ootamatult ilmub...

Draamasarja «Pilvede all» uus emotsionaalne osa on Kanal 2 ekraanil täna kell 21.30, kohe pärast otsesaadet «Õhtu!». 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles