LUGEJA VIDEO: Puhuriga tolmutaja keskpäeval keset Jõhvi linna

Põhjarannik
Copy
Mees puhuriga.mp4
Mees puhuriga.mp4 Foto: Pilt videost

Kolmapäeva keskpäeval võis Jõhvi kesklinnas, Rakvere tänaval, promenaadil näha kummalist pilti, kus tööriietes mees puhuriga tolmu üles puhub. 

Sotsiaalmeedias seda videot jaganud Jõhvi keskraamatukogu teenindusjuht Tiia Linnard nimetas toimuvat "viirusetõrjeks Jõhvi kesklinnas".

Mitmed kommenteerijad olid nähtu üle tõsiselt pahased, leides, et samal ajal, kui teised inimesed istuvad 8 tundi maskis ja kummikindad käes, teenib keegi palka tänaval viirustele karusselli tehes ja mahasülitatud baktereid laiali puhudes. 

Jõhvi vallavalitsuse majandusspetsialist Aivo Tamm ütles Põhjarannikule, et kõige mõistlikum selline tegevus ei paista, aga sellisel moel korjab valla tänavaid ja kõnniteid hooldav firma N&V kokku talvel libedusetõrjeks puistatud graniitkillustikku. "Teisiti, kui puhuriga nad väidetavalt kõnnitee servas oleva rohu seest kivikesi kätte ei saa," sõnas ta ja lisas, et firma esindaja ütles talle, et tegu on plaanitud tööga, mida tehakse praegu sellepärast, et tänavatel liigub vähem inimesi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles