«Karvased kosilased» ⟩ Kiisu kelbast ei ajanud, aga suhtekogemuseta Juminda poisile käppa peale panna ei suutnud

Naine
Copy
Kass ja Jänes ootavad Theolt otsuse langetamist!
Kass ja Jänes ootavad Theolt otsuse langetamist! Foto: Ekraanitõmmis saatest

Saate «Karvased kosilased» neljas episood on eriline selle poolest, et sellel korral on valijaks hoopiski noormees. Nimelt asub armastust  otsima nimelt 24-aastane Theo.

Tänases saates kaaslast otsiv noormees on pärit Tallinnast, ent elab hetkel Juminda poolsaarel asuvas talus. Tal on looduskool ning töötab retkejuhi ja vabatahtliku merepäästjana. Saatejuhi küsimusele, et kas pimekohtinguga on võimalik kaaslast leida, vastab noormees otsekoheselt, et ega ta muidu polekski saatesse tulnud.

Esimene kohtumine pehme Jänesega

Esmalt tutvub Theo tema südamedaamiks pürgida sooviva Jänesega, kellega kohtumine noormeest esialgu kangesti muigama ajab. Esialgsest naeruturtsatusest üle saades haarab noormees koheselt jutuohjad tugevalt enda kätte ning uurib Jäneselt, et milline inimene siis end maski taga peidab. Tuleb välja, et loomakostüümi peidetud neiu töötab loomadega lausa igapäevaselt, sest teenib leiba loomakliinikus. Küsimuse peale, et mis sundis maski ette panema ja saatesse tulema avameelitseb Jänes: «Oleks soov keegi endale leida ka.» Noormehele avaldab pikakõrvalise näitsiku otsekohesus muljet.

Theole jääb esialgsest tutvusest hea mulje: ta peab esimest kandidaati siiraks ning tunneb, et omavaheline suhtlus oli soe ja sujuv. Küsimuse peale, kuidas on tema suhe merega, vastab Jänes, et merd ta ei karda ning vee vastu tal midagi ei ole, olles nooremana isegi ujumistrennis käinud.

Jänkuneiu hakkab just jutustama, kuidas kliinikus käivad armsad patsiendid tal silma särama panevad ning nunnumeetri lakke ajavad, kui näeme kaugusest lähenemas ka üht teist kostümeeritud tegelast - Kiisut!

Esimene kohtumine Kiisuga

Kiisu paneb oma saagile kohe uljalt käpa peale. «Minu kord on!» kuulutab ta, sundides Jänest taanduma. Theo ei lase ootamatul kaaslasevahetusel ennast eriti häirida, nentides, et kassid on üldse sellised teistmoodi loomad ning teeb siis teise neiu tundma õppimisega algust. Pikasabaline Kiisu tundub Jänesest koheselt energilisem, tuues oma iseloomujoontena välja aususe, otsekohesuse ning selle, et ütleb välja kõik, mis mõtleb. «Niisama kelbast ma väga ei aja!» kuulutab Kiisu lõpetuseks, suunates siis küsimustevoolu noormehe poole, pärides tema iseloomu kohta aru.

Theo ise nendib, et Kiisu käitus tõesti kassilikumalt olles salapärane ent julge, sobides seega kostüümi poolt antud rolli hästi. Siis tuleb välja, et Kiisu on päriselus suusainstruktor, sõidab suuska ja lauda ning lubab noormeestki õpetada, kui tollel soovi on. Kelmikas Kiisu esitab ka omapoolsed nõudmised potentsiaalsele partnerile - ambitsioonikas, musta huumoriga ning maailma asjadest võiks kaaslane ka midagi teada, ent ometi mitte liiga tark, et kassike ise end juhmina ei tunneks. Päris palju nõudmisi, ent kõik on ausad!

«Mis naised sulle meeldivad?» küsib neiu vastu, saades teada, et Theo tulevane kaasa võiks enda eest hoolitseda, teada, mida ta elult tahab, olla kahe jalaga maa peal ning muidu äge. «Sellised, kelle pärast tahad olla mees!» Pole midagi öelda, kõrgete nõudmistega noored inimesed! Peatselt segab noorte vestlusele vahele aga saatejuht Hanna Martinson, kes Kassi minema saadab ning uurib noormehe emotsioonide kohta. «Mõlemast jäi väga soe tunne. Täiega põnev on,» nendib Theo, kes peale seda lauset koheselt aga esimesele kohtingule aetakse.

Kohting - Jänes

Kultuurilembene Jäneseneiu kutsub Theo kohtingule Tallinna Linnamuuseumisse, mille eksponaatidega noored kohe ka tutvust tegema asuvad. Tulekolde ees küsib Theo Jäneselt, et kas too oskaks sellega midagi ette võtta. «Ma oskan süüa teha, aga sina võid tule alla teha!» Noormees kiidab muuseumi-kohtingu ideed, sest nii saavad noored kahekesi aega veeta ning eriti keegi neid ei sega.

Theo uurib, et Jänesel midagi metsas elamise vastu ei ole. Selgub, et ka metsloomakostüümis peituv neiu ise loodust ei pelga ning talle lausa meeldib vahel ennast välja lülitada - justnimelt roheluses ja eraldatuses. Koos näitust uurides jõuab Theo järeldusele, et Jäneseneiu on päris taiplik.

Nüüd läheb teema päris kuumaks, sest juttu tuleb eelnevatest suhetest. Neiul on selja taga üks pikem suhe, 3 ja pool aastat, peale mida on ta nüüd aasta aega vallalisepõlve nautinud. Noormees aga oma 24 eluaasta jooksul suhtesse sattunud ei ole. Jänes ütleb, et tema on pigem suhteinimene, üksinda olla ei eelista ning Theole see meeldib, et naine pole egoistlik ja soovib teha kaaslasega koostööd. Peatselt sajab sisse saatejuht, kes noormehe ära varastab, aga mitte enne hella kallistust noorte vahel. Hmm, kas siin juba midagi susiseb?

Kohting - Kiisu

Kiisukohting viib Theo ning Kassi T1 Mallis asuvasse Avastuskeskusesse, kus kumbki varem käinud pole. Esimene takistus teel avastusteni on peeglilabürint, kust noored õnneks siiski välja saavad, kuid mitte enne veidikest rüselemist. Aktiivne Kass jätkab kohe küsimustega, uurides noormehelt, et mida too kardab. Theo avaldab, et kuigi elab paksus metsas, siis pimedusega tal kõige paremad suhted pole ning kuskil mõni lambike ikka enamasti põleb. Kiisu kilkab vastu, et tema ei karda mitte midagi ning saab vastu kiidusõnu. Peagi imestab pikasabaline Kass aga emotsioonikalt Theo ülestunnistuse peale, et ta üheski suhtes varem olnud ei ole. Kiisu ise on olnud kahes tõsisemas suhtes ning nendib, et eks iga suhe jätab oma jälje.

Järmine jututeema viib noored aga romantika jälgi otsima. «Mis on sinu jaoks romantika?» küsib Kass ning noormees toob välja, et pole vaja panna igale poole roosilehti või küünlaid, sest tõeline romantika tuleb südamest ning on veidi salajane. Ka Kiisu ise ütleb, et romantikat on raske fabritseerida, sest tõeliselt romantilised hetked tulevad väikestest asjadest ning sellest, kui kaaslast tunned ja talle ise midagi erilist välja mõtled. Peatselt jõuab taaskord kohale ka saatejuht, kes Theo seekord juba viimast otsust tegema viib.

Kes osutub südamedaamiks - Jänku või Kiisu?

Theo sõnutsi oli otsuse langetamine väga raske. Päev oli tema jaoks väga põnev ning noormehele endalegi on natuke üllatuseks, et ta midagi sellist ette võttis. Kuigi mõlema tüdrukuga oli väga armas aega veeta, siis pidi poiss ikkagi otsuse langetama.

Theo tänaseks väljavalituks osutus Jänes!

Maskid maha!

Kassimaski tagant tuleb välja tore blond neiu, kes ei tundu valituks mitte osutumisest eriti löödud olevat ning saab lohutusauhinnana minna kellegagi koos restorani. Ent nüüd saabub tõehetk - maski langetab ka valituks osutunud Jänes! Hellalt eemaldab Theo neiu maski ning ka selle alt tuleb välja tore blond neiu. Ise kelmikalt muiates nendib poiss, et maski tagant leitud nägu on jänesekuvandist ikka tunduvalt parem! Teineteist leidnud noored saavad minna aega veetma sviiti ning kõnnivad käsikäes kaamerast eemale. Edu ning palju armsaid hetki!

«Karvased kosilased» on Kanal 2 eetris igal kolmapäeval kell 20.30!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles