VIDEO ⟩ Ülientusiastliku koera jaoks lõppes liigne sabaliputamine visiidiga loomakliinikusse

lemmik.postimees.ee
Copy
Taksikoer Rolo
Taksikoer Rolo Foto: Emma Smith / @Emmasmith77xx / Twitter

Introvertide jaoks on praegune isoleeritud elukorraldus kui taeva kingitus ning sama tunnevad ilmselt ka koerad, kes perega kodus olla saavad. Üks neljajalgne oli selle üle lausa nii õnnelik, et nihestas sabalihase.

Twitteri kasutaja Emma Smith jagas sotsiaalmeedias muigama ajavat lugu oma taksikoer Rolost, kelle saba suurest liputamisest töötamise lõpetas. 

«Koer on pere karantiinis olemise üle nii õnnelik, et tema saba lõpetas töötamise,» kirjutas Smith. «Läksime temaga loomaarsti juurde ja too ütles, et koer oli oma sabalihase liigse liputamisega ära nikastanud.»

See võib kõlada väljamõeldisena, kuid tegelikult on sabalihase nihestus koerte hulgas üsnagi levinud vigastus. Üldjuhul tekibki see liigse elevuse tõttu, kui koer sabaga vehkimist lõpetada ei suuda. 

Smithi postitus hakkas Twitteris kiirelt ringlema, mistõttu ta peagi olukorda täpsustas. Neiu sõnul sai Rolo valuvaigisteid ning hiljemalt nädala pärast peaks temaga kõik taas korras olema. Smith jagas kaasaelajatega ka videoklippi, kust on näha, kuidas Rolo saba lõdvalt ripub ning kuigi koerake sellega väga vehkida tahaks, peab ta kannatlikkust varuma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles