VAATA TASUTA ⟩ «Voodielu eripärad» ehk Eesti komöödia «Asjad, millest me ei räägi» algupärane versioon paneb naerma ja punastama

Elu24
Copy
«Voodielu eripärad» (The Little Death, Austraalia 2014)
«Voodielu eripärad» (The Little Death, Austraalia 2014) Foto: IMDB

Veebi TVs saab tasuta vaadada enne eriolukorra kehtestamist äsja kodumaise kinoedetabeli tippu tõusnud komöödia «Asjad, millest me ei räägi» originaalverisooni «Voodielu eripärad» (The Little Death, Austraalia 2014). 

Tegu on vaimuka komöödiafilmiga seksist, suhetest, armastusest ja kõige sellega seonduvatest tabudest. Miks on meie vajadused ja ihad nii erinevad ja kuidas pealtnäha traagilistes olukordades on võimalik ka huumorit leida?

Vaata filmi:

Vaata, mis filme Veebi TVst praegu tasuta näha saab.

«Asjad, millest me ei räägi» toob vaatajani viie erinevas vanuses paari suhteprobleemid ja salafetišid ning samuti selle, millised ootamatud tagasilöögid võivad olla sellel, kui oleme otsustanud oma partneritele avaldada kogu tõe selle kohta, mis meile magamistoas kõige rohkem meeldib. Olgu selleks siis detailsed rollimängud, erutumine pisarate nägemisest, salafantaasia jõulisest seksist, kõned seksiliinile või lihtsalt oma magusalt magava kaasa vaatamine. Viis paari, viis probleemi, viis moodust neid probleeme lahendada, kuid mitte kõik need moodused pole mitte õiged...

Menukomöödia «Svingerid» tegijate uue filmi kesksetes rollides astuvad üles Jan Uuspõld, Ragne Pekarev, Rain Tolk, Jekaterina Novosjolova, Egon Nuter, Liina Tennosaar, Kait Kall, Klaudia Tiitsmaa, Sten Karpov, Liis Karpov. Filmi režissöörideks on Andrejs Ekis ja Tanel Ingi.

Tegu on kohaliku uusversiooniga Austraalias 2014. aastal valminud suhtekomöödiast, mis kandis pealkirja «The Little Death» (väike surm – eesti k. ehk viide orgasmile).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles