VAATA TASUTA ⟩ 11 märulist ja põnevusest pulbitsevat filmi, mis pumpavad su karantiinist räsitud õhtusse elu sisse

Elu24
Copy
Jason Statham filmis "Blitz" (2011)
Jason Statham filmis "Blitz" (2011) Foto: IMDB

VeebiTV pakub lisaks saadetele vaatamiseks ka filme. Siin on 11 mõnusalt pingelist linalugu, mis toovad su karantiinist tülpinud õhtusse veidi adrenaliini.

«Logani õnn» (Logan Lucky, 2017)
Nähtav veel: 13 päeva

Märulikomöödia. Kui Jimmy Logan (Channing Tatum) vallandatakse, veenab ta oma venda Clyde'i (Adam Driver) ja õde Mellie't (Elvise näitlejast lapselaps Riley Keough), et nad aitaksid tal NASCARi võistluse ajal raharööv korraldada. Nad vajavad kurikuulsa murdvarga Joe Bangi (Daniel Craig) abi, kes parasjagu kinni istub. Kõik, mida nad peavad tegema, on Joe välja aidata, korraldada õhkimine, pääseda sularahaga põgenema, saada Joe tagasi vanglasse ja viia Jimmy õigeaegselt oma tütre iludusvõistlusele. Mis võiks minna valesti?



«Punased tuled» (Red Lights, 2012)
Nähtav veel: 28 päeva

Õudus-draama. Psühholoog Margaret Matheson (Sigourney Weaver) ja tema assistent (Cillian Murphy) uurivad paranormaalseid nähtusi. Töö käigus ristub nende tee tunnustatud meediumiga (Robert De Niro). Margaret soovib meest paljastada, kuid ei oska aimatagi, milleni ohtlikud katsed viivad. Film ei sobi alaealistele.

«Numbrite jaam» (The Numbers Station, 2013)
Nähtav veel: 26 päeva

Põnevusfilm! Kui pikaaegse agendi moraalsed väärtused missioonil proovile pannakse, otsustab agentuur, et tema psüühiline seisund saab punase tule: talle määratakse lihtsam ja turvalisem töö, et kaitsta noort naissoost koodioperaatorit. Pärast üht ootamatut telefonikõnet aga selgub, et nad peavad hakkama oma elu eest võitlema.

«Blitz» (Blitz, 2011)
Nähtav veel: Ainult 2 päeva!

Raju põnevusfilm. Märulitäht Jason Statham («Mehaanik», «Palgasõdurid») kehastab põnevikus «Blitz» karmikäelist, kompromissitut ja ebatavaliste töövõtetega uurijat Branti, kelle paarimeheks on seersant Porter Nash (Paddy Considine, «Bourne'i ultimaatum»). Meeste ülesandeks on uurida politseinike mõrvaseeriat. Film ei sobi alaealistele.



«Tänavavõitleja: Chun-Li legend» (Street Fighter: The Legend of Chun-Li, 2009)
Nähtav veel: 22 päeva

Märulifilm. Chun-Li (Kristin Kreuk) on noor neiu, kes ühest küljest oma elus tegeleb rahuliku ja vaikse klaverimänguga, kuid teiselt küljest ohtliku ja vägivaldse Wushu võitluskunstiga. Kui ta oli väga noor, rööviti otse tema silme alt ta isa ning tollest ajast saati pole tüdruk näinud ega ka kuulnud oma isast midagi. Kuid üks päev saadetakse talle sõnum, kus on kirjas, et ta isa on elus ning teda hoiab kinni ohtlik kriminaal Bison (Neal McDonough), otsib ta üles Wushu võitluskunstide meistri, et ta õpetaks teda veel oskuslikumaks võitlejaks, et alistada Bison.



«Veres» (In The Blood, 2014)
Nähtav veel: 19 päeva

Märul. Ava ja Dereki imelised mesinädalad Kariibidel saavad äkilise lõpu, kui värske abielumees röövitakse. Ka politsei on asjasse seotud ja kirju minevikuga Ava otsustab omal käel mehe üles otsida ning kõigile asjaosalisele kätte maksta! Film ei sobi alaealistele.

«Öine komando» (The Night Crew, 2015)
Nähtav veel: 20 päeva

Põnevusmärul tõsistest pearahaküttidest, kes peavad üle elama öö kõrbemotellis, kaitstes end metsikute piirijooksikute eest. Peagi nad mõistavad, et nende jälitatav kaunis salapärane naine on palju enamat kui esimesel pilgul paistab. Film ei sobi alaealistele.



«Automata» (Automata, 2014)
Nähtav veel: 15 päeva

Ulmepõnevik. On aasta 2044. Päikesetormid on muutnud suurema osa meie planeedist radioaktiivseks kõrbeks. Ellujäänute abistamiseks on ehitatud tohutul hulgal roboteid, kes kannavad endas kaht kindlat turvaprotokolli. Kindlustusagent Jacq Vaucan (Antonio Banderas) uurib igapäevaselt juhtumeid ja kaebusi, mis on seotud vigaste androididega. Algselt täiesti rutiinsena tunduv juhtub aga viib mehe ääretult ebameeldiva tõe jälile ning peatselt on mängus kogu inimkonna riismete saatus.

«Andja» (The Giver, 2014)
Nähtav veel: 12 päeva

Draama Jonasest (Brenton Thwaites) elab näiliselt ideaalses, kuid värvitus tulevikumaailmas, mis on täis ühtsust ja rahulolu. Kui Jonas kohtub Andjaga (Jeff Bridges), kes ainsana hoiab ning kaitseb kogukonna mälestusi ja ajalugu, avastab ta ühiskonna krüptilises minevikus peituva sünge tõe. Uutest teadmistest ammutatud jõu abil mõistab Jonas, et panused on kõrgemad, kui keegi suudab kujutleda. Jonas teab, et teiste kaitsmiseks peab ta oma maailmast põgenema, võttes vastu väljakutse, milles keegi varem edukas pole olnud.

«Palgamõrvarid» (Bounty Killer, 2013)
Nähtav veel: 12 päeva

Märul. Kartmatud palgamõrvarid võistlevad nii laibaloenduse, kuulsuse kui ka kopsakate rahapatakate pärast. Nad lõpetavad ahne korporatsiooni leviku ja pakuvad apokalüpsises ellujäänutele kättemaksu. See on palgamõrvarite ajastu! Film ei sobi alaealistele.

«Alex Cross» (Alex Cross, 2012)
Nähtav veel: 5 päeva

Krimipõnevik. Pärast seda, kui detektiiv Alex Crossi (Tyler Perry) abikaasa mõrvatakse, vannub ta kättemaksu ning vannub mõrvari üles leida, isegi kui see jääb tema viimaseks teoks. Kuid mida kaugemale Crossi otsingud ulatuvad, seda enam asitõendeid hakkab päevavalgusele ilmnema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles