PM Mehhikos ⟩ Järveoja: kokkuvõttes teine koht, kuid see polnud kindlasti meie eesmärk

Copy

Ott Tänaku kaardilugeja Martin Järveoja jäi Mehhiko ralli teise kohaga rahule, kuid enne sõitmist oodati enamat. Siiski nagu kõik teised rallimehed soovib ta nüüd kiiresti koju jõuda, et perega koos olla.

«Väga sündmusterohke nädalavahetus. Päris keeruliseks kujunes kogu ralli, mis sai ka oodatust varem läbi. Kokkuvõttes teine koht, kuid see polnud kindlasti meie eesmärk. Arvestades, mis meil reedel juhtus, siis on see täitsa okei,» võttis Järveoja nädalavahetuse kokku.

Ralli lõppes oodatust varem ja selle vastu polnud ükski osaline. Hetkel on maailmal käsil rasked ajad ja sport pole hetkel kõige olulisem. «Põhiline, et saaksime koju ja olla sellel raskel ajal perega,» arvas eestlane.

Ott Tänak ja Martin Järveoja platseerusid Mehhikos teisele kohale ka eelmisel aastal. Järveoja tõi välja erinevused kahe tulemuse vahel. «Toyotaga oli selleks hetkeks väga palju kilomeetreid all ja nüüd sõitsime Hyundaiga alles esimese kruusaralli. Ütlesin ka varem, et saame väga palju õppida. Nüüd oleme jälle sammu võrra targemad, kuid kiirus oli ju olemas.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles