PM Mehhikos ⟩ Teist kohta hoidev Suninen: Eesti poiss läheneb väga kiiresti

MAAA
, Postimees Grupi peaprodutsent
Copy

Hooaja kahel esimesel rallil WRC-meestest tagumisse otsa kuulunud Teemu Suninen leiab end Mehhiko ralli teise võistluspäeva keskel teiselt kohalt, kuid soomlasele hingab tugevalt kuklasse valitsev maailmameister Ott Tänak.  

 

«Olen oma sõiduga rahul, aga see Eesti poiss läheneb kiiresti. Tänak avaldab kõva pinget, aga loodan, et kõik läheb hästi ja tuleb hea koht,» sõnas soomlane Postimehele. 

«Tähtis on, et suudan stabiilset kiirust näidata. Samas, pool rallit on veel sõita ja pikk tee on ees,» jätkas Tänakut 6,6 sekundiga edestav soomlane. 

WRC All Live'iga rääkides kostis Suninen veel järgnevat: «[Tänane] esimene katse oli väga hea, kuigi oli kohti, kus ma võinuks rohkem sekundeid võita. Ülejäänud katsetel kaotasime kiiretel lõikudel aega. Peame keskenduma ja leidma võtmed, mis aitaksid meil poodiumil püsida.

Tänak tuleb aina lähemale ja sõidab hästi. Peame laskma tal oma sõitu teha ja keskenduma enda esitusele. Hea on olla tagasi oma tasemel, Rootsis ma seda polnud. Eks näis, kuidas hooaeg edasi läheb, aga peame seda taset hoidma,» jätkas M-Spordi mees. 

Ühtlasi uurisime, mida arvab ta tiimikaaslase Esapekka Lappi eilsest juhtumist, kus kaasmaalase Ford maani maha põles? «See oli väga halb. Tegemist on kallis autoga. Loodetavasti ei sattu tiim raskustesse,» vastas Suninen. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles