PM Mehhikos ⟩ Järveoja keerulisse olukorda jäämisest: emotsioon säilis ja pidime edasi võitlema

MAAA
, Postimees Grupi peaprodutsent
Copy

Ott Tänaku kaardilugeja Martin Järveoja võttis kokku keerulise võistluspäeva, mis lõpetati üldarvestuses neljandal kohal. 

«Väga pikk ja keeruline päev. Juhtumisi oli üsna palju, aga arvestades vahepealset situatsiooni, siis on üsna rahuldav siin olla,» alustas Järveoja.

Seitsmes kiiruskatse oli kindlasti senise ralli kõige dramaatilisem, sest Esapekka Lappi masin puhkes suure leegiga põlema. Meestega küll midagi ei juhtunud, kuid see takistas teistel edasi võistlemast. Esialgu katkestati järgnevad kruusakatsed, kuid pärast hetkelist arutelu, otsustati üks nendest ikkagi pidada. 

«Kui tuli info, et kaks lühikes kruusakatset ära jäeti, siis tundus seis väga kehva, aga õnneks viimane nendest siiski toimus. Sellega suutsime Evansist ja Rovanperäst mööduda ja homseks parema lähtepositsiooni haarata,» selgitas tänase päeva olulisi hetki. «Lõpptulemuse jaoks oli see eluliselt tähtis!»

Kui võistluspäev algas eestlastele väga hästi ja asuti liidriteks, siis juba neljandal kiiruskatsel purunes auto vedrustus ning teeniti suur ajakadu. Mehed siiski pead norgu ei lasknud ja võideldi kõvasti edasi. «Emotsioon säilis ja pidime edasi võitlema. Lihtsalt tuli mingeid asju veidi teisiti tegema,» võttis Järveoja keerulise hetke kokku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles