PM Mehhikos ⟩ Tänak: Ogier' püüdmine on pigem keeruline

MAAA
, Postimees Grupi peaprodutsent
Copy

Eesti rallidou Ott Tänak ja Martin Järveoja lõpetasid Mehhiko ralli reedese võistluspäeva neljandal positsioonil, jäädes liidrist Sebastien Ogier'st 33,4 sekundi kaugusele. Tänak päevaga selgelt rahule ei jäänud.

«Keeruline päev kindlasti ja me ei kasutanud oma võimalust, mis meile oli antud. Väga midagi positiivset pole,» võttis Tänak reedese võistluspäeva kokku.

Tegemist on Tänakule esimese ralliga kruusal ja harjumiseks vajab 32-aastane saarlane veel aega. «Autos on endiselt pigem keeruline ja mugav üldiselt ei ole. Me ei näidanud hommikul midagi, vaid meil oli stardipositsioon, mille oleks rumal olnud kasutamata jätta. Me seda, aga tegime,» sõnas Tänak.

Homme pööratakse stardijärjekord tagurpidi ning liider stardib Tänaku seljataga. See peaks tekitama olukorra, kus just prantslane peaks kiireimaid aegu näitama ja aega tagasi võita on üsna keeruline. «Homme on kiiretel meestel meie ees eelis ja kindlasti pole enam nii lihtne. Ogieri püüdmine tundub pigem keeruline, kuna täna ta näitas kehvema stardipositsiooniga meiega võrdseid aegu,» lõpetas Tänak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles