«Karvased kosilased» ⟩ Vaata järele: armsa karvanäo taga peitus õpetajapeksjana tuntud räpase minevikuga kutt

Naine
Copy

«Karvased kosilased» teises osas otsib enda kõrvale partnerit 22-aastane Teele, kes unistab õrnast ja avameelsest mehest.

Naine on kohtumiste eel silmnähtavalt elevil. Saatejuhi küsimusele, kas tema tüüp on pigem vallatu Toots või rahulik Arno, vastas Teele: «Kindlasti vallatu Toots!»

Esimene kohting - Jeti

Punane roos juhatas põnevuses naise esimesele kohtingule Tallinna Raekoja platsile. Tema esimeseks kohtingukaaslaseks on imearmas Jeti! Kohtingu alguses võttis Teele kohe ohjad enda kätte ning ei lasknud poisil kaua vaikida. Esimesena tundis naine huvi mehe vaba aja tegevuste kohta, mille peale vastas Jeti, et tegeleb mõningal määral spordiga ning on üldse pigem aktiivne inimene. Küsimusele «Mis tööd sa teed?» vastas noormes üsnagi kõhedust tekitava naeruga, et teeb erinevaid töid ilma täpsustusi lisamata.

«Ta tundus selline tagasihoidlik ja mul oli vaja kuidagi rohkem pingutada kui temal,» jagab naine esmamuljet kohtingukaaslasest.

Noortevahelisest jutuajamisest selgub, et Teele näol on tegemist väga aktiivse inimesega, kes tegeleb tantsimisega ning käib lausa kolmes tantsutrennis - postitantsu trennis, GO-GO tantsus ja twerkimas. Naine lisab hoobeldes: «Põhimõtteliselt käin klubides raha eest tantsimas. Tantsin seal mitu tundi ja mulle makstakse selle eest. Mis saab veel parem olla?»

Teele uuris ka Jeti naiste eelistuste kohta ning mees vastab, et talle meeldivad täpselt sellised naised nagu Teele - avatud ja lõbusad naised, kes ei võta elu liiga tõsiselt. Küsimusele, miks mees üldse saatesse läks, vastab ta naisele väga lihtsalt ja lühidalt: «Sina!»

Tundub, et nii Jeti kui ka Teele on suured loomaarmastajad. Teele lisab, et armastab loomi nii palju, et isegi ei söö neid. Jeti vastas: «Armastan koeri aga draakoneid ma üldse ei armasta!» See lause tekitab naise peas väga suure segaduse.

Hetk hiljem saabubki noorte laua juurde draakoni kostüümis teine kaaslane, kelle saabumise peale ütleb Jeti ründavalt: «Kuule lenda ära siit! Mine ära!» Jeti on silmnähtavalt ärritunud kuid lõpuks nõustub siiski lahkuma lisades kohmetult: «Väga vabandan! Pean minema, sest draakon muidu ei mahu siia! Ole ettevaatlik siis selle kurja draakoniga!»

Et siiski sõbralikult laiali minna, otsustab naine Jetit viimasel hetkel kallistama tormata.

Teine kohting - Draakon

Tekkinud pingete maandamiseks uurib naine koheselt, kuidas draakoni poiss end tunneb. «Olen väga põnevil ja ärevil nagu üks draakon oma esimesel kohtingul peakski olema,» vastab mees. Tundub, et ka draakonil jagub huumorimeelt, kui küsib naiselt, millega naine tegeleb siis kui parasjagu draakonitega deitimas ei käi. Teele tunnistab, et tema elu peab olema kogu aeg vaheldusrikas. Tema ellu peab tulema kogu aeg midagi uut ja elu ei tohi seisma jääda.

«Draakoniga on suhtlemine palju lihtsam, sest ta on oluliselt julgem ja avatum kui Jeti,» rõõmustab Teele.

Draakon tunnistab, et on enda meelest nagu eestimaine MacGyver, sest ei piira oma tegevusalasid ning tegeleb paljude erinevate asjadega.

Draakoni ja Teele esimesel kohtingul kisub kuumaks, kui ühel hetkel hakkab Teele mehe maski küljes olevaid «vuntse» tirima ning lohistab maski mööda lauda. Seejärel hakkab naine kõva häälega naerma ning mees kiidab naise pehmeid käsi. Kas tekkinud on esimesed sädemed noorte vahel?

«Mulle meeldis see, et käte puudutus sinna juurde tuli. Tundsin end palju vabamalt temaga,» kommenteerib Teele.

Unelmate naist kirjeldab draakon järgnevalt: «Unistuste naine on see, kes vaatab mind ja ei hooli sellest, mida ma parasjagu praegu teen ning kus ma olen, vaid see, kuhu ma lähen oma elus. Mul ei ole otseselt ilustandardeid silme ees, aga kui ma tõesti näen siis ütlen. Ja hetkel tunnen, et olen õigel teel.» Naine lisab selle peale, et talle meeldivadki mehed, kes julgevad oma tundeid välja öelda.

Nüüd läheb saates eriti kuumaks, sest teema läheb tätoveeringute peale. Mees nendib, et endal ei ole küll ühtegi, aga tal ei ole ilusate tätoveeringute vastu midagi. Selle peale hakkab Teele end järsku vähehaaval lahti riietuma ning tunnistab, et tal on tätoveeringuid lausa neli ning ei pelga neid mehele demostreerida. Tema kehakaunistuste taga peituvad nii ookeanilained kui ka kiri «Be thankful», mis on ka naise motoks. Mees lausub selle peale, et tema moto on «Igas päevas midagi uut».

Kohtingu lõpus ei jää ka sümpaatne draakon ilma kallita. Teele tunnistas, et teises kallis oli midagi rohkem kui esimeses kallis ning tundis, et esimese noormehega polnud nii väga ühel lainel kui teisega. Esimesel kohtingul tundis mingit sorti lisapinget. Teisel kohtingul tundis end palju vabamalt, sest kaaslane panustas sama palju kui ta ise. Õhus oli särinat!

Teine kohting - Draakon

Teele suundub edasi Viikingite külla, kus toimub tema ja draakoni kohting. Naine tõdeb, et on ka varem seal käinud. Draakon on lausa nii pöördesse aetud, et on võimeline lausa ukse maha jooksma.

Esimesena võtavad nad mõõtu vibulaskmises. Teele tunnistab, et tegeles algklassides just vibulaskmisega ning on näha, et tunneb end siiani kui kala vees. Tundub, et see ei ole ka draakonile võõras ning jagab naisele nii õpetusi kui ka kiidusõnu. «Mulle väga meeldis see, et saime midagi koos teha. Aga minu jaoks jäi lähedusest natukene puudu,» tunnistab naine pettunult.

Järgmisele tegevusele suundudes otsustab draakon tal siiski käest kinni võtta ning naine ei pelga oma rahulolu välja näidata: «See tekitas minus nii hea tunde. Ei tekkinud kordagi tunnet, et tahan nüüd oma käe ära võtta. Tema käed tundusid minu omade kõrval nii suured ja pehmed.»

Noored suunduvad hütti, kus hakkavad koos lahtisel tulel pannkooke küpsetama. Mõlemad tunnistavad, et neil puudub varasem kogemus just lahtisel tulel küpsetamises. Samuti tuleb jutu seest välja, et neiu laob endale vabal ajal kaarte, mis tema tulevikku kolme last ennustasid.

Seejärel läheb jutt abielule ning draakon tõdeb, et tema jaoks on abielu eriti ilus žest just naise suhtes ilma, et seda pikemalt põhjendada sooviks. Mees otsustab hoopiski naiselt nõu küsida, miks on pulmad naiste jaoks nii olulised. Teele tõdeb, et tema jaoks ei olegi abielu nii oluline, mille asemel eelistaks ta hoopis ehk kahe sarnase tätoveeringu tegemist. Mille peale mees vastab, et on nõus sel juhul isegi kaaluma oma esimese tätoveeringu tegemist.

Kohtingu kõige humoorikamaks osaks sai pannkoogi söömine, mis draakoni jaoks kantava maski tõttu küllaltki keerukaks osutus. Selles osas otsustas Teele mehele abikäe ulatada ning naeru saatel jõudsid pannkoogid siiski mehe kõhtu.

«Ma julgen julgelt öelda, et kohting mulle väga meeldis ning mul on tema vastu väga suur huvi,» ütleb naine suure naeratusega.

Teine kohting - Jeti

Peab tõdema, et Jeti jutust deidi alguses just eriti palju aru ei saa, sest see oli küllaltki segane. Küll aga suunduvad noored koos loitsupaela punuma. Jeti mainib kohe ära ka selle, et naine saab punuda paela sisse loitsu, mis halvad kosilased eemale hoiaks. Seejärel hakkab ta naisele punumist õpetama.

Ilmselgelt hakkas naisel igav ning teeb noormehele avameelse tähelepaneku: «See on küll muidu väga huvitav, aga kas sa ikka tead, et pead mind ära võluma? Kas sul mingit aktiivsemat tegevust ei ole?» Mees tunnistab, et tegelikult on tal ka midagi põnevamat plaanis. Selle peale tegi Teele hoopiski omapoolse pakkumise ning hakkas noormehele tantsusamme õpetama. Vihuti mõned sammud tantsu ning siis suunduti üheskoos kanuuga sõitma. Sõidu käigus tõdes mees, et tal ei ole siiani möödunud ühtegi kanuumatka ilma, et ei oleks paadiga ümber käinud.

Kumb jääb peale - Jeti või Draakon?

Draakoni suhtes tõdeb naine, et talle meeldisid kõige rohkem enda ja mehe ühised iseloomujooned, aga miski jäi tema silmis draakoni puhul ikkagi mõistatuseks. Jeti tundus naisele hea kuulaja ja tore inimene. Samas soovitab tal edaspidi rohkem ohje enda kätte võtta.

Teele tänaseks väljavalituks osutus Draakon!

Maskid maha!

Esimesena võtab maski maha Jeti, kelle näol on tegemist äärmiselt tuttava noormehega. Tõsi, tegemist on saates «Rannamaja» kõmu tekitanud noormehega, kes on tuntud kui õpetaja peksja, varas kui ka «Solarises kolaja». «Proovisin selga riideid, tegin pilte ja videosid, mida sõpradele jagasin. Siis tegin restoranikassa tühjaks ja läksin välja jooma,» kirjeldas Hendrik 2016. aastal enda korda saadetud vägitegusid.

Draakoni maski alt koorus välja armas ning tagasihoidliku välimusega noormees, kes tundub Teelele nagu ideaalne kaaslane. Soovime omalt poolt noortele pikka ja ilusat suhet!

«Karvased kosilased» on Kanal 2 eetris igal kolmapäeval kell 20.30!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles