Kanal 2 telekevad kogub hoogu: täna alustab kaks uut saatesarja

Naine
Copy
Täna õhtul algab uus saatesari «Surmavad naised».
Täna õhtul algab uus saatesari «Surmavad naised». Foto: Eero Vabamägi

Täna alustavad Kanal 2 ekraanil kaks uut saatesarja «Surmavad naised» ja «Karvased kosilased» ning  armastatud draamasarja «Pilvede all» kaua oodatud 20. juubelihooaeg.

Kell 20.00 alustab ajakirjanik Katrin Lusti uus dokumentaalsari «Surmavad naised», mis toob vaatajateni enneolematult ausad lood Eesti naistest, kes on suutnud kustutada oma ema, isa, mehe või mõne juhututtava eluküünla.

«Minu joaks on see suur asi,  et sellised lood jõuavad teleekraanile, võib öelda, et mingis mõttes teeme Eesti teleajalugu. Meie väikeses riigis saada need naised rääkima on suur saavutus. Suur väljakutse meie meeskonnale,» lisab Lust.

Kuigi kõik need lood on erinevad, on neil siiski üks läbiv ühine joon – koduvägivald. «Kui kasvõi üks naine vaatab seda saadet ja mõtleb, et läheb vägivaldse mehe juurest ära, enne kui keegi surnuna lõpetab, on saade korda läinud,» ütleb saate autor Katrin Lust.

Uus dokumentaalsari «Surmavad naised» alustab Kanal 2 eetris täna kell 20.00

Kell 20.30 alustab uus tutvumissaade «Karvased kosilased», mille sarnast Eesti telemaastikul varem nähtud ei ole. Igas osas tuleb ühel võluval vallalisel valida endale partner kahe kosilase vahel, kes on end peitnud loomakostüümi.

«Karvased kosilased» on uus suhtesaate formaat, mis tõestab, et armastus ei küsi nägu, vanust ega sugu. Saadet juhib armastatud telenägu Hanna Martinson.

Tule ja vaata, millist humoorikat ülevaadet pakub Elu24 otseblogi!

Värske kohtingusaade «Karvased kosilased» alustab Kanal 2 eetris täna kell 20.30

Kell 21.30 hakkab draamasarja «Pilved all» 20. hooaeg, mis tõstab sel kevadel senisest suurema tähelepanu alla armastuse. Milline on ikkagi see «õige» armastus, kes seda endale lubada võib ja kas armastus seab tingimusi? Endiselt saame kaasa elada kõikidele endistele sarja tegelastele, kuid mängu tuleb ka paar uut tegelast.

Draamasari «Pilvede all» on Kanal 2 eetris täna kell 21.30, kohe pärast otsesaadet «Õhtu!».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles