Järelvaadatav ja galerii ⟩ Saaremaa näitas Itaalia tippklubile hambaid, ent langes konkurentsist

Postimees Sport
Copy

Võrkpalli Challenge Cupi veerandfinaali korduskohtumises võitis Saaremaa tugeva Itaalia klubi Milano Powervolley vastu avageimi, ent enamaks rammu ei jagunud. 3:1 (21:25, 25:22, 25:21, 25:18) võit viis Saapamaa võistkonna nelja parema sekka. Mängu käiku saab täpsemalt jälgida allolevast blogist.

Enne mängu:

Eile peetud avakohtumises tunnistas Saaremaa 1400 pealtvaataja silme all vastase 3:0 (25:21, 25:18, 25:23) paremust.

Saaremaa nurgaründaja Keith Puparti sõnul läheb meeskond kordusmängus võitlema ning loodetavasti jõutakse ka geimivõiduni. «Usun, et need kolm geimi meid täitsa ära ei tapnud, tuleme kindlasti jälle võitlema ja jätame kõik siia väljakule, mis jätta on. Arvan, et eesmärgiks võiks olla esialgu see geimivõit kuidagimoodi kätte saada,» ütles Pupart.

«See on kuradima keeruline, aga kui me suudame n-ö mängumeeste punktideni välja minna, siis mõni õnnelik puude meile ja siis on võimalik. Nad on ka ikkagi inimesed, mitte robotid,» lisas Pupart.

Koroonaviiruse puhangu tõttu jäeti eelmisel nädalal Itaalias toimuma pidanud seeria avamäng ära ja klubid leppisid kokku, et mõlemad kohtumised toimuvad Kuerssaares.

Kogu mäng järelvaadatavana:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles